Madrugada: Το μεγάλο comeback και η συναυλία στην Αθήνα!

Περίληψη: Τα πάντα είναι έτοιμα για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις στην ιστορία του σύγχρονου...

Τα πάντα είναι έτοιμα για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις στην ιστορία του σύγχρονου ροκ: οι Madrugada ξαναενώνονται τον Φεβρουάριο του 2019 για μια ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, «Industrial Silence».

Ξεκινώντας την περιοδεία με δύο sold-out συναυλίες στο Oslo Spektrum, στις αρχές Φεβρουαρίου του 2019, το συγκρότημα θα πάει αμέσως μετά στην Ευρώπη. Από τους σταθμούς της περιοδείας τους δεν θα μπορούσε να λείπει η χώρα μας, καθώς τόσο οι δεσμοί του γκρουπ όσο και του Σίβερτ με το ελληνικό κοινό είναι πολλοί ισχυροί. Η ξεχωριστή και πολυαναμενόμενη συναυλία του συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου του 2019 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena. Κλείστε από τώρα το εισιτήριό σας εδώ και ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις!

Κλείστε, λοιπόν, από τώρα το εισιτήριό σας και ετοιμαστείτε για μία βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας!