Matrix 4: Έρχεται με Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss!

Περίληψη: Ήταν 2003 όταν το «The Matrix Revolutions» έδινε τέλος στην ιστορία του πολέμου των μηχανών...

Ήταν 2003 όταν το «The Matrix Revolutions» έδινε τέλος στην ιστορία του πολέμου των μηχανών με τους ανθρώπους - ή μάλλον έτσι νομίζαμε. Σε μια είδηση που «έσκασε» εντελώς από το πουθενά, έγινε γνωστό πως η Warner Bros ετοιμάζει την παραγωγή του The Matrix 4!

Η sci-fi ταινία δράσης, που έκανε το ντεμπούτο της στις αίθουσες 20 χρόνια πριν, άλλαξε για πάντα το τοπίο στον κινηματογράφο. Οι σκηνές μάχης, ιδιαίτερα, επηρεάζουν ακόμα και σήμερα πολλούς σκηνοθέτες και δημιουργούς. Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τριλογία του Matrix ήταν αρκετά αινιγματικός και το ενδεχόμενο ενός sequel ήταν πάντα πιθανό.

Το θετικό του όλου εγχειρήματος είναι πως πολλοί από τους συντελεστές της πρώτης παραγωγής θα εργαστούν και στο The Matrix 4. Τόσο ο Keanu Reeves όσο και η Carrie-Anne Moss επιστρέφουν για να αναλάβουν και πάλι τους ρόλους των Neo και Trinity αντίστοιχα. Από το σκηνοθετικό δίδυμο θα έχουμε την επιστροφή της Lana Wachowski, η οποία θα έχει και ρόλο σεναριογράφου. Ο ρόλος του Morpheus φαίνεται ότι δεν θα πάει στον Laurence Fishburne και θα επιλεχθεί άλλος ηθοποιός.

Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του Matrix 4. Το τέλος της τριλογίας αφήνει πολλά ερωτήματα, αλλά κάποια σημεία όπως ο θάνατος της Trinity στην τρίτη ταινία δεν χωρούν μεγάλη αμφισβήτηση.

Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς οι δημιουργοί θα διαχειριστούν την ιστορία του Matrix, από το Revolutions μέχρι και σήμερα και τι πραγματικά συνέβη όταν ο Neo με τη βοήθεια των μηχανών κατάφερε να σταματήσει τον Agent Smith και να επανεκκινήσει το Matrix.

Νιώθεις έτοιμος για ένα ακόμα ταξίδι που θα σε κάνει να αμφισβητήσεις τι είναι όνειρο και τι πραγματικότητα; Μπες και πάλι στο κλίμα βλέποντας και τις τρεις ταινίες του Matrix!