Metro Exodus - Ξεκινάμε countdown: το νέο εφιαλτικό trailer!

Περίληψη: Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία του Metro Exodus και η 4A Games είπε...

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία του Metro Exodus και η 4A Games είπε να μας το θυμίσει δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer, που μας δείχνει πως τα όνειρα του πρωταγωνιστή (και των άλλων επιζησάντων) μπορούν σε μια στιγμή να μετατραπούν σε εφιάλτες.

Να θυμίσουμε πως το Metro Exodus είναι ένα story driven FPS, με την ιστορία να λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Metro Last Light.

Εκτός από το προσεγμένο σενάριο, το ME διαθέτει εκπληκτικά γραφικά και είναι ένας από τους ελάχιστους τίτλους που υποστηρίζουν την τεχνολογία RTX της Nvidia (στην έκδοση για υπολογιστή). Όσο για τις κονσόλες, οι κάτοχοι Xbox One Χ θα είναι οι πιο ευνοημένοι, καθώς θα μπορούν να το απολαύσουν σε native 4K ανάλυση.

Το Metro Exodus είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One και όλες τις εκδόσεις μπορείς να τις προ-παραγγείλεις μέσα από το public.gr. Επίσης, αν θες να μπεις για τα καλά στο κλίμα, είναι ευκαιρία να διαβάσεις και τα βιβλία του Dmitry Glushovsky, στα οποία έχει βασιστεί το franchise.