Metro Exodus: ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer!

Περίληψη: To Metro Exodus είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα FPS του 2019. Κάτι η αλλαγή...

To Metro Exodus είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα FPS του 2019. Κάτι η αλλαγή σκηνικού, με το Exodus να εγκαταλείπει τα κλειστοφοβικά εσωτερικά περιβάλλοντα, κάτι τα εκπληκτικά γραφικά των εξωτερικών χώρων που υποστηρίζουν την τεχνολογία RTX της NVIDIA, ο τίτλος της 4A Games πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσει την επιτυχία των προκατόχων του.

Αν ανήκεις σε αυτούς που περιμένουν πώς και πώς το Exodus, τότε σίγουρα θα σε χαροποιήσει η είδηση πως ο τίτλος είναι πλέον «χρυσός», που σημαίνει ότι έχει τελειώσει η διαδικασία ανάπτυξης και ξεκινάει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Tο ακόμα καλύτερο της υπόθεσης, είναι ότι το Exodus θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Φλεβάρη του 2019, για PC, PS4 και Xbox One.

Αναμενόμενα, η είδηση της ολοκλήρωσης της ανάπτυξης του τίτλου συνοδεύτηκε και από ένα νέο trailer, το οποίο μπορείς να απολαύσεις όσο επιλέγεις την έκδοση που θα προ-παραγγείλεις.