Mi QiCYCLE Folding: Το ηλεκτρικό ποδήλατο που εκμηδενίζει αποστάσεις!

Περίληψη: Πώς θα σου φαινόταν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που αναδιπλώνεται για να χωρά σχεδόν παντού, ελαφρύ...

Πώς θα σου φαινόταν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που αναδιπλώνεται για να χωρά σχεδόν παντού, ελαφρύ στη μεταφορά (μόλις 14,5 kg!), ώστε να έχεις απόλυτο έλεγχο σε αποστάσεις, θερμίδες και ταχύτητα;

Ο λόγος για το ηλεκτρικό ποδήλατο Mi QiCYCLE Folding της Xiaomi, με το οποίο οι διαδρομές εντός πόλης γίνονται... παιχνιδάκι! Κράτα σημειώσεις:

Ο κινητήρας του αποδίδει μέχρι και 25 km/h, όταν αναγνωρίζει ότι ασκείται πίεση στα πετάλια.

Η αυτονομία του φτάνει ως τα 45 km, που σημαίνει ότι μπορείς να κινηθείς σε πολύ μεγάλη εμβέλεια χωρίς να χρειαστεί φόρτιση - αλλά ακόμα και αν εξαντλήσει τα ενεργειακά του αποθέματα, μια στάση 3 ωρών θα είναι αρκετή για να σε ταξιδέψει άλλα 45 km!

Διαθέτει σύστημα Battery Management, που φροντίζει για τη σωστή διαχείριση της ενέργειας και IDbike Torque Measurement Method (TMM), μηχανισμό που ελέγχει την ροπή που δίνει ο αναβάτης από το πετάλι του και προσαρμόζει την ροπή υποβοήθησης από τον κινητήρα.

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής του όχι μόνο βοηθάει τον αναβάτη να αλλάζει μεταξύ των τεσσάρων βοηθητικών λειτουργιών, αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθεί τα δεδομένα οδήγησης σε πραγματικό χρόνο. Επέλεξε μεταξύ fitness mode για καλύτερη άσκηση, economic mode για χαμηλοτερη κατανάλωση ενέργειας, balance mode για καλύτερη ισορροπία και enhanched mode για μεγαλύτερη δύναμη.

Ο σκελετός από αλουμίνιο (ανθεκτικός στις κακουχίες) σε μαύρο ματ χρώμα προσδίδει ένα... fast and furious style στον αναβάτη!

Τελευταίοι μα όχι έσχατοι οι προβολείς LED μπροστά και πίσω, που θα σε βοηθήσουν στις βραδινές μεταφορές σου! 

Βρες το ξεχωριστό ηλεκτρικό ποδήλατο στο public.gr!