Μη βάφεις τα νύχια σου… εκτύπωσέ τα!

Περίληψη: Κάνε τα νύχια σου μοναδικά με τον έξυπνο εκτυπωτή Pixma TS 705 της Canon!  Το...

Κάνε τα νύχια σου μοναδικά με τον έξυπνο εκτυπωτή Pixma TS 705 της Canon! 

Το έχουμε πει πολλές φορές. Η τεχνολογία είναι εδώ για να σε βοηθάει και να σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα, τα οποία στο παρελθόν χαρακτηρίζονταν από υψηλό βαθμό δυσκολίας. Λοιπόν, η κατάσταση είναι απλή: βλέπεις στο YouTube ἤ στο Facebook τις ταλαντούχες nail artists να δημιουργούν πίνακες ζωγραφικής με καμβά τα νύχια, είτε τα δικά τους είτε, πιο σύνηθες, τα νύχια των φίλων ή πελατών τους και πολύ θα ήθελες κι εσύ να κάνεις το ίδιο; Οκ, δεκτό.

Δυστυχώς, όμως, δεν είσαι ούτε Pablo Picasso, ούτε Salvador Dali, ούτε καν Bob Ross. Αφήνεις το όνειρο του να έχεις τα μοναδικά νύχια, να πεθάνει; Όχι βέβαια!

Η Canon το προνόησε για εσένα με τον νέο έξυπνο εκτυπωτή Pixma TS705!

Παίρνεις τον Canon Pixma , το ειδικό χαρτί αυτοκόλλητων νυχιών, το smartphone σου και το μπουκαλάκι με το top coat της αγαπημένης σου μάρκας και δημιουργείς!

Βήμα πρώτο

Η Canon έχει δημιουργήσει ειδικό app για Android και iOS, από το οποίο μπορείς να διαλέξεις από πολλά πολλά έτοιμα patterns, το σχέδιο που θες να βάλεις στα νύχια σου – ακόμη και διαφορετικό για κάθε νύχι!
Αν δεν σου αρκούν αυτά, μπορείς να βάλεις ως pattern κάποια δική σου εικόνα ἤ και φωτογραφία!

Βήμα δεύτερο

Βάζεις το ειδικό χαρτί στο tray “ειδικών αποστολών” του Canon και πατάς “print” από το app.

Βήμα τρίτο

Παίρνεις το εκτυπωμένο χαρτί με τα νυχο-αυτοκόλλητα, τα ξεκολλάς ένα-ένα και τα κολλάς στα νύχια σου, με ό,τι περισσεύει να διπλώνεται προς τα κάτω.

Βήμα τέταρτο

Λιμάρεις τα περισσεύματα, περνάς και ένα-δυο χέρια top coat και είσαι έτοιμη!

Τα νύχια σου θα είναι μοναδικά, θα δείχνουν εκπληκτικά και θα είσαι σίγουρη πως δεν θα υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη τα ίδια σχέδια με τα δικά σου!

Και βέβαια, για να μη νομίζεις, ο Canon Pixma TS705 δεν είναι απλά εκτυπωτής για αυτοκόλλητα νυχιών. 

Είναι ένας κανονικότατος έγχρωμος εκτυπωτής inkjet 5 μελανιών με τεράστιες δυνατότητες!

Συνδέεται ενσύρματα σε τοπικό δίκτυο και ασύρματα μέσω WiFi με δυνατότητα εκτύπωσης μέσω Pixma Cloud Link , διαθέτει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψεως, Tray χωρητικότητας 350 φύλλων και οθόνη LCD δύο γραμμών!

Και το καλύτερο; Μπορείς να του μιλάς και να εκτυπώνεις, ενεργοποιώντας τις φωνητικές εντολές σου μέσω Google Home ή την Amazon Alexa! Θα τον βρεις σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr!