Mobile World Congress 2015: Τι περιμένουμε να δούμε!

Περίληψη: Στις αρχές Μαρτίου διοργανώνεται στη Βαρκελώνη η πιο σημαντική έκθεση στην αγορά των smartphones, το...

Στις αρχές Μαρτίου διοργανώνεται στη Βαρκελώνη η πιο σημαντική έκθεση στην αγορά των smartphones, το Mobile World Congress. Από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου, οι πιο σημαντικές εταιρείες στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα παρουσιάσουν όλα τα νέα μοντέλα, που αναμένονται μέσα στη χρονιά και θα μας απασχολήσουν για τους επόμενους μήνες. Τα Public συγκέντρωσαν για εσάς όλες τις φήμες και τις πληροφορίες που ακούγονται για να ξέρετε περίπου τι θα πρέπει να περιμένετε.

Αρχικά, η HTC έχει δηλώσει πως στο πλαίσιο του Mobile World Congress θα διοργανώσει την 1η Μαρτίου μία ειδική συνέντευξη Τύπου, όπου και θα πρέπει να περιμένουμε την εμφάνιση του νέου HTC One με την κωδική ονομασία M9.

Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για οθόνη 5.2 ιντσών, QHD display και fingerprint scanner. Ίσως βέβαια δούμε και μια πρόταση στην αγορά των smartwatches από τη γνωστή εταιρεία. H LG μπορεί να παρουσίασε το LG G3 πέρσι στην έκθεση, ωστόσο φαίνεται πως θα κρατήσει την ανακοίνωση του LG G4 για αργότερα μέσα στη χρονιά. Ως εκ τούτου, περιμένουμε ανακοινώσεις νέων smartwatches και ίσως κάποιας νέας σειράς tablets.

Η Samsung επιστρέφει στο Mobile World Congress, οργανώνοντας κι αυτή μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου. Λογικά θα δούμε το Samsung Galaxy S6 που θα χαρακτηρίζεται από curved οθόνη, αντίστοιχη με αυτή του Galaxy S Edge. Οι φήμες μιλούν και για νέα έκδοση tablets και smartwatches. H Sony δεν φαίνεται να δείχνει το Sony Xperia Z4 που περιμέναμε, καθώς η συσκευή θα εμφανιστεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μια νέα έκδοση στο Xperia Z2 tablet και ίσως το νέο Sony Smartwatch.

Την 1η Φεβρουαρίου έχει ανακοινώσει και η Huawei τη δική της παρουσίαση, όπου και περιμένουμε νέα tablets και wearables. Αυτό που ξέρουμε πάντως σίγουρα είναι πως το Huawei Ascend P8 θα εμφανιστεί σε νέα εκδήλωση που θα γίνει στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο, άρα ίσως να μην μάθουμε αρκετά στη Βαρκελώνη για αυτό. Παρουσίαση από τη Nokia δεν θα δούμε, ενώ η Microsoft εταιρεία έχει ανακοινώσει μία συνέντευξη Τύπου για τις 2 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να δούμε όλα τα νέα Lumia smartphones, αλλά και την εφαρμογή των Windows 10 στις κατηγορίες των smartphones και tablets. Τέλος, Oppo και ZTE φαίνεται πως θα παρουσιάσουν στο MWC 2015 τα νέα τους smartphones που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Τα Public θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στη Βαρκελώνη και θα σας ενημερώνουν για όσα παρουσιαστούν εκεί και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog για να τα μάθετε όλα!  Διαβάστε επίσης στο Public BlogToshiba: Value for money σκληροί δίσκοι με μοναδικό design