Μόνικα, Ελεάνα Βραχάλη και Γιώργος Σαμπάνης στα Public!

Περίληψη: O Μάρτιος μας αποχαιρετά και τα Public υποδέχονται τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Ελάτε να τους...

O Μάρτιος μας αποχαιρετά και τα Public υποδέχονται τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά! Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 21.00, η Μόνικα θα βρεθεί στο Public Συντάγματος για μια σύντομη, διαφορετική παρουσίαση του νέου της άλμπουμ “Secret in the dark”. Για πρώτη φορά η Μόνικα θα παίξει unplugged κάποια από τα καινούρια της τραγούδια ενώπιον λίγων τυχερών. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δυο χρόνια μετά το άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» που έβγαλε τεράστια hit και έγινε Χρυσό, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο επιτυχημένος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, επέστρεψε δυναμικά με τον δίσκο «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ». Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρίσκεται στο Public Τσιμισκή στις 28 Μαρτίου για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ και να υπογράψει αντίτυπα! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, γνωστή από τη μακρά συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη,αλλά και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, έρχεται στο Public Συντάγματος στις 1/4 για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:  ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΤΑΚΗ. Τη μουσική επιμέλεια θα έχουν οι: ΗΡΩ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ. Τη βραδιά θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Γιαννοπούλου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.