Κορυφαίο PS4 bundle με 449€ σε 24 άτοκες δόσεις!

Περίληψη: Είσαι gamer; Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές...

Είσαι gamer; Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές;

Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Στα Public θα βρεις το κορυφαίο PS4 bundle  με 3 games και 3μηνη συνδρομή PS PLUS, από 545€ μόνο με 449€!

Αναζητάς πανίσχυρα γραφικά, απίστευτη ταχύτητα και πρωτοποριακές λειτουργίες; Το απόλυτο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony, την κονσόλα PlayStation 4, θα τη βρεις σε μοναδική τιμή στα Public πακέτο με τα τρία κορυφαία παιχνίδια: Pro Evolution Soccer 2015, Bloodborne και Minecraft! Επιπλέον, με το πακέτο PS4 θα πάρεις δώρο την τρίμηνη συνδρομή  Playstation Plus (διάρκειας 3 μηνών) για να απολαμβάνεις επιπλέον δωρεάν games! Tο κορυφαίο PS4 bundle  με 3 games και 3μηνη συνδρομή PS PLUS, θα το βρεις μόνο για λίγες μέρες στα Public από 545€ μόνο με 449€ και 24 άτοκες δόσεις!Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί!Το πακέτο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο Public.gr.Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public και ενημερώσου για όλες τις προσφορές!«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»