Διεκδικήστε κασετίνες για τα 90ά γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη!

Περίληψη: Τα 90 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας δημιουργός,...

Τα 90 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας δημιουργός, Μίκης Θεοδωράκης, και γιορτάζει δημιουργώντας μια συλλεκτική κασετίνα.

Σε αυτή θα βρείτε πλούσιο υλικό από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και νέα, ανέκδοτα έργα του! Η συλλεκτική επετειακή κασετίνα, που εξασφάλισε αποκλειστικά και μόνο το Public, περιλαμβάνει 3 cd, 1 dvd και πολυσέλιδο βιβλίο με σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη.

Μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, όπως «Ο χορός του Ζορμπά», «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις», «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ» διαδέχονται τις μουσικές που «έντυσαν» με τις μελωδίες τους αξέχαστες ταινίες του Κώστα Γαβρά («Ζ», «Κατάσταση Πολιορκίας»), του Jules Dassin («Phaedra») και του Sidney Loumet («Serpico»), σε μια μουσική διαδρομή που μας ταξιδεύει στο χρόνο και φωτίζει τις σημαντικότερες στιγμές του καλλιτέχνη.

Στο επετειακό άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται επίσης τραγούδια σε δική του εκτέλεση, όπως τα ηχογράφησε στο Βερολίνο το 1996, αλλά και «Τα Λυρικά», η ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη που μελοποίησε και τραγούδησε ο ίδιος το 1977. Από  το πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα δε θα μπορούσαν να λείπουν τραγούδια από τη συλλογή του «Πικροσάββατα», μουσικά κομμάτια του που χρωμάτισε με τη μελωδική φωνή της η Milva, αλλά και ζωντανή ηχογράφηση από τα «18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας» του Γιάννη Ρίτσου, όπως τα τραγούδησαν το 1973 στην Ιερουσαλήμ ο Μίκης και η Μαρία Φαραντούρη.

Στο dvd της κασετίνας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε για πρώτη φορά τον Μίκη Θεοδωράκη να τραγουδάει τη Ρωµιοσύνη ζωντανά σε ένα σπάνιο υλικό από την προσωπική συλλογή του.

Η συλλεκτική κασετίνα για τα ενενηκοστά γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη διατίθεται στα 49 καταστήματα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο και στο public.gr.

Το Public Blog θα χαρίσει σε 3 αναγνώστες του αυτό το συλλεκτικό δώρο! 

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και λάβετε μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Δεκεμβρίου στις 12.00 ενώ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

 Η φορμα συμμετοχής έχει κλείσει.ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας.