Mortal Kombat 11: gameplay trailer & συλλεκτική έκδοση

Περίληψη: Πιστή στις εξαγγελίες της, η NetherRealm πραγματοποίησε το πρώτο livestream για το επερχόμενο Mortal Kombat 11....

Πιστή στις εξαγγελίες της, η NetherRealm πραγματοποίησε το πρώτο livestream για το επερχόμενο Mortal Kombat 11.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, το ΜΚ11 θα περιλαμβάνει ένα roster 25 χαρακτήρων, με πολλές κλασσικές συμμετοχές -Sub-Zero, Scorpion, Baraka, Liu Kang, Kano, Sonya, Shao Kahn (που ανήκει στα pre-orderbonus)-, και νέους χαρακτήρες όπως η Kronika - που είναι ο πρώτος θηλυκός boss στην ιστορία του τίτλου - και ο Geras.

https://youtu.be/lY4dttHSEeM

Άλλα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν το πλήρες σύστημα customization της εμφάνισης του κάθε μαχητή, το ανανεωμένο σύστημα των «FatalBlows», που γίνονται διαθέσιμα μόλις η υγεία του μαχητή πέσει στο 30%, o μηχανισμός του «FlawlessBlock», που, αν πραγματοποιηθεί, ανοίγει παράθυρο για αντεπίθεση, και οι νέες μπάρες επίθεσης και άμυνας. Φυσικά κανένα MΚ δε θα ήταν ολοκληρωμένοχωρίς Fatalities και το MK11 θα περιλαμβάνει τα πιο εντυπωσιακά και βίαια finishers της σειράς.

https://youtu.be/kT1_LIOzpqY

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έκανε και τα αποκαλυπτήρια της κορυφαίας συλλεκτικής έκδοσης του τίτλου, που απευθύνεται στους hardcore οπαδούς του παιχνιδιού. H Kollector’s Edition, που θα γίνει διαθέσιμη για PS4 και XboxOne, περιλαμβάνει συλλεκτικό Steel Case, ένα μεταλλικό μαγνητάκι με το λογότυπο του Mortal Kombat και το κυριότερο όλων, μία ρέπλικα της μάσκας του Scorpion σε κλίμακα 1:1

To Mortal Kombat 11 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσειστις 23 Απριλίου και εκτός των PS4 και Xbox One θα είναι διαθέσιμο και για PC και για Nintendo Switch, κάτι που έχει να συμβεί από το Mortal Kombat: Armageddon του 2007.

Βρες όλα τα παιχνίδια της σειράς Mortal Kombat στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr.