Movie time: 9+1 ταινίες που φέρνουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα!

Περίληψη: Καθώς το θερμόμετρο κατεβαίνει και οι γιορτές πλησιάζουν, αν δεν είσαι από τους τυχερούς που...

Καθώς το θερμόμετρο κατεβαίνει και οι γιορτές πλησιάζουν, αν δεν είσαι από τους τυχερούς που έχουν μέρες άδειας για να αποδράσουν από το σπίτι και την καθημερινότητα, είναι σκόπιμο να φροντίσεις ώστε οι ώρες που θα περάσεις «εντός των τειχών», να είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτικές. Και τι πιο χαλαρωτικό εκεί που κάθεσαι στον καναπέ σου, από το να σκεπαστείς με μία κουβέρτα, να χαμηλώσεις τα φώτα και να απολαύσεις μία αγαπημένη ταινία;

Φυσικά, για να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να μην εξαρτάσαι από το πρόγραμμα της τηλεόρασης, της συνδρομητικής, του Netflix ή όποιας άλλης υπηρεσίας χρησιμοποιείς, αλλά να έχεις τη δική σου συλλογή με ταινίες. Με τόσες χιλιάδες ταινίες σε κάθε μορφής οπτικό δίσκο (DVD, Blu-ray), η επιλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως βάζοντας δύο παραμέτρους στην εξίσωση είναι ευκολότερο να κάνεις μία αρχή.

Αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, δικά σου ή ανίψια, καλό είναι να υπάρχουν διαθέσιμες μερικές κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Και το «Mόνος στο σπίτι» δεν μπορεί παρά να είναι η πρώτη που έρχεται στο μυαλό. H ταινία που έχει μεγαλώσει τρεις γενιές πιτσιρικάδων, αποτελεί ακόμα και σήμερα μία από τις πιο ξεκαρδιστικές εποχικές κωμωδίες και δεν υπάρχει παιδί ή ενήλικας, που δε θα «κολλήσει» μπροστά του.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς έχουμε ήδη βάλει τα ποπκορν να ψήνονται!