Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής / Στον ρυθμό της με super offers!

Περίληψη: 21 Ιουνίου έρχεται η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και το Public την γιορτάζει με -20% σε επιλεγμένους τίτλους σε όλα τα καταστήματα!

«Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο», είχε πει ο κορυφαίος άγγλος δραματουργός William Shakespeare ενώ ο γερμανός φιλόσοφος Friedrich Nietzsche είχε δηλώσει ότι «χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος». Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982 και τρία χρόνια αργότερα, το 1985, ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής.

Μέσα σε λίγα χρόνια, η Ημέρα της Μουσικής, που συνήθως δίνει την έναρξη σε τριήμερο ή τετραήμερο εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, έφτασε να είναι ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται σε περισσότερες από 22 χώρες: από την Ιρλανδία μέχρι το Καζακστάν και από τις Βαλτικές χώρες μέχρι την Κύπρο.

Το Public, το μεγαλύτερο ελληνικό δισκοπωλείο, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει την ημέρα αυτή με super προσφορές σε όλα τα καταστήματα Public. Στο κοντινότερο κατάστημα Public, λοιπόν, θα βρεις δεκάδες δίσκους με έκπτωση 20%, για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου!

Ξεκινάμε με τον άφθαστο Μάνο Χατζιδάκι και «Το Χαμόγελο της Τζοκόντας», ένα από τα κλασικότερα έργα της ελληνικής μουσικής - η έκδοση που θα βρεις στο Public είναι συλλεκτική. Περιλαμβάνει το original master του δίσκου σε CD καθώς επίσης και ένα CD με τις εκτελέσεις 6 κομματιών στο πιάνο από τον ίδιο το Μάνο Χατζιδάκι. Και αφού η μουσική καταργεί τα σύνορα, άσε την να σε ταξιδέψει ως την Κούβα, προσθέτοντας στη δισκοθήκη σου το «Buena Vista Social Club». Επιστρέφοντας στο σήμερα, ας γνωρίσουμε τη νεότερη δημιουργία του Harry Styles, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από 6 μήνες τον δεύτερο δίσκο του, με τίτλο «Fine Line».

Από τις προτάσεις μας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ροκ δίσκοι, εκπροσωπούμενοι από δύο μυθικές μπάντες. Αν η συλλογή σου δεν έχει ακόμα το «Wish You Were Here» των Pink Floyd, τώρα είναι η ευκαιρία να το προσθέσεις. Εκτός από classic rock, βάλε στα ακούσματά σου και alternative, με το «Gigaton», τον νεότερο δίσκο των Pearl Jam.

Γιόρτασε κι εσύ την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής παρέα με το Public. Βρες πολλά ακόμα CD και βινύλια από κάθε είδος και εμπούτισε τη συλλογή σου!