Νέα σεζόν, νέο smartphone και tablet!

Περίληψη: Διανύουμε εκείνες τις μέρες που όλοι μοιάζουν να έχουν ξεμείνει –πνευματικά τουλάχιστον - σε κάποια...

Διανύουμε εκείνες τις μέρες που όλοι μοιάζουν να έχουν ξεμείνει –πνευματικά τουλάχιστον - σε κάποια μακρινή παραλία, νοσταλγώντας τις –όχι και τόσο μακρινές - καλοκαιρινές τους διακοπές. Αν είσαι κι εσύ στο ίδιο mood, σου έχουμε την ιδανική αφορμή για restart, την αγορά που θα σου επιτρέψει να εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτι τελείως διαφορετικό: ένα νέο smartphone ή tablet!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να υποδεχθείς τη νέα σεζόν με μία ολοκαίνουρια συσκευή smartphone ή tablet, ικανή να αλλάξει εκ βάθρων την καθημερινότητά σου; Επικοινώνησε με στυλ, τράβα υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο, παίξε παιχνίδια και «σέρφαρε» στο διαδίκτυο, απολαμβάνοντας κορυφαίας ποιότητας εμπειρίες χρήσης με οθόνες που θα ζήλευε μέχρι κι η… τηλεόρασή σου και μπαταρίες που δεν τελειώνουν ποτέ!

Εμείς συγκεντρώσαμε τις δυνατότερες νέες κυκλοφορίες smartphones και tablets που κυκλοφορούν στην αγορά: εσύ απλά διάλεξε εκείνη που σε καλύπτει περισσότερο!

Huawei P30 lite

Η Huawei μας έχει προσφέρει αρκετές ποιοτικές συσκευές τα τελευταία χρόνια και το P30 lite είναι ξεκάθαρα μία εξ αυτών. Υιοθετώντας το προσεγμένο design της σειράς P30 και πλαισιώνοντάς το με μία εκπληκτική τριπλή κάμερα (48 MP + ultra-wide 120ο 8 MP + 2 MP) και μία κάμερα για selfies ανάλυσης 24 MP. Σε αυτά πρόσθεσε τη χωρητικότητα των 128 GB, τον οκταπύρηνο Kirin 710, την οθόνη των 6,15 ιντσών και τη μεγάλη αυτονομία και έχεις μία συσκευή-αστέρι.

Samsung Galaxy A70

Συνδυάζοντας premium σχεδιασμό και υψηλή απόδοση, το Samsung Galaxy A70 θα σου χαρίσει υπέροχες εικόνες, απόρροια της Infinity-U Super AMOLED οθόνης των 6,7 ιντσών. Ο συμπαγής του σχεδιασμός προσφέρει τέλεια αίσθηση στην αφή, ενώ οι αντοχές της μπαταρίας των 4500 mAh είναι απλά εκπληκτικές! Η τριπλή κάμερα με τις λειτουργίες AΙ θα σου χαρίσει υπέροχες λήψεις ενώ, τέλος, η όλη εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετικά ομαλή χάρη στα 6 GB RAM.

Xiaomi Redmi 7A

Με όπλο του τη μοναδική σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει, το Redmi 7A αποτελεί μία προσιτή συσκευή, ικανή να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες στον καθένα. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη HD+ στις 5,45 ίντσες. Η δε κύρια κάμερα των 12 MP και η selfie των 5 MP με αλγόριθμο ωραιοποίησης βασισμένο στην AI θα αποτυπώσουν την καθημερινότητά σου σε όλο της το μεγαλείο, χαρίζοντάς σου κρυστάλλινες εικόνες και σταθερά βίντεο.

Huawei Y5 2018

Ευέλικτο έτσι ώστε να προσαρμόζεται στο lifestyle και τις ανάγκες σου, το Y5 2018 της Huawei είναι μία αξιόλογη budget πρόταση, κατάλληλη για εκείνους που ψάχνουν το πρώτο τους smartphone ή μία συσκευή χαμηλού κόστους για καθημερινή χρήση. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη HD+ 5,45 ιντσών, μεγάλες αντοχές μπαταρίας, συμπαγές design, μικρό βάρος και κάμερα ανάλυσης 8 MP, θα σου προσφέρει ό,τι θα μπορούσες να της ζητήσεις.

Xiaomi Redmi Note 7

Μία από τις πλέον «δυνατές» προτάσεις στη mid-range κατηγορία, το Redmi Note 7 καλύπτει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Η Xiaomi το έχει εφοδιάσει άλλωστε με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660, 4 GB RAM αλλά και διπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 48 MP + 5 MP. Η οθόνη των 6,3 ιντσών είναι ανάλυσης 2340x1080 pixels και διαθέτει μία μικρή οπή για την κάμερα selfies των 13 MP για να μην επηρεάζεται η εμπειρία θέασής σου.

Huawei MediaPad T3 10

Παίξε παιχνίδια, επικοινώνησε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, διάβασε άρθρα και ειδήσεις και βέβαια απόλαυσε βίντεο μέσω της υπηρεσίας streaming της επιλογής σου με ένα αξιόπιστο tablet όπως το MediaPad T3 10. Έρχεται με οθόνη IPS 9,6 ιντσών ανάλυσης 1280x800, τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2 GB RAM για να καλύψει τις καθημερινές σου ανάγκες. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, παίρνει κάρτες microSD ενώ τρέχει την έκδοση 7.0 του λειτουργικού συστήματος Android.

Lenovo Tab E10

Υποστηρίζοντας τόσο Wi-Fi όσο και LTE δίκτυα, προκειμένου να παραμένεις συνδεδεμένος όπου κι αν βρίσκεσαι, εντός ή εκτός σπιτιού, το Lenovo Tab E10 είναι ένα ευέλικτο tablet, κατάλληλο τόσο για εργασία, όσο και για ενημέρωση, επικοινωνία και ψυχαγωγία. Η IPS οθόνη των 10,1 ιντσών θα σου χαρίσει κρυστάλλινη εικόνα και ζωηρά χρώματα. Ο δε τετραπύρηνος επεξεργαστής σε συνδυασμό με τα 2 GB RAM και το Android 8.1 Oreo θα σου προσφέρουν μία ομαλή εμπειρία χρήσης.

Samsung Tab A T510 2019

Το εκλεπτυσμένο του design και το χαμηλό του βάρος (μόλις 469 γραμμάρια) επιτρέπουν στο Samsung Tab A T510 2019 να σε ακολουθήσει όπου κι αν βρεθείς. Έτοιμο να σε υποστηρίξει on the go λοιπόν, το tablet της Samsung διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με λεπτό πλαίσιο για να εστιάζεις εκεί που είναι η δράση. Ο τρισδιάστατος ήχος με Dolby Atmos ολοκληρώνει το όλο… υπερθέαμα, κάνοντας την αναπαραγωγή μουσικής, ταινιών και παιχνιδιών μοναδική!

Huawei MediaPad T5 10

Ισχυρό και συνάμα αποδοτικό, το Huawei MediaPad T5 10 διαθέτει άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά προκειμένου να σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα θα ήθελες. Διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών και είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που δύνανται να αυξηθούν με την προσθήκη μίας κάρτας microSD. Είναι συμβατό με Bluetooth και Wi-Fi για ασύρματη συνδεσιμότητα και τρέχει Android 8.0 Oreo.