Ο πρόεδρος της Marvel εργάζεται επάνω σε μία νέα ταινία Star Wars

Περίληψη: Από τη μία έχουμε το Star Wars που σύντομα θα ολοκληρώσει την τρίτη του τριλογία με την προβολή του «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker». Από την άλλη το Marvel Cinematic Universe πάει από το ένα hit στο άλλο με το «Avengers: Endgame» να σπάει τα ταμεία στο box office. Στο άμεσο μέλλον φαίνεται πως θα έχουμε μία μεγάλη συνεργασία των δύο studio καθώς ένας από τους πρωτεργάτες της μυθικής πορείας της Marvel θα εργαστεί επάνω στις επόμενες ταινίες Star Wars.

Εδώ και μερικά χρόνια, δύο από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studio, η Marvel Studios και η Lucasfilm βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, αυτή της Disney. Και οι δύο εταιρίες έχουν καταφέρει τεράστια επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια με τα αντίστοιχα franchise τους.

Από τη μία έχουμε το Star Wars που σύντομα θα ολοκληρώσει την τρίτη του τριλογία με την προβολή του «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker». Από την άλλη το Marvel Cinematic Universe πάει από το ένα hit στο άλλο με το «Avengers: Endgame» να σπάει τα ταμεία στο box office. Στο άμεσο μέλλον φαίνεται πως θα έχουμε μία μεγάλη συνεργασία των δύο studio καθώς ένας από τους πρωτεργάτες της μυθικής πορείας της Marvel θα εργαστεί επάνω στις επόμενες ταινίες Star Wars.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Kevin Feige, πρόεδρο της Marvel Studios. Ο Kevin Feige είναι μεγάλος φαν του Star Wars και η συνύπαρξη των δύο εταιριών υπό την Disney του δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί και με άλλα project πέρα από την κινηματογραφική μεταφορά του κόσμου των Marvel comics.

Ο Kevin Feige θα συνεργαστεί με την σημερινή πρόεδρο της Lucasfilm Kathleen Kennedy επάνω στην επόμενη γενιά ταινιών Star Wars. Οι δύο τους θα αναλάβουν την παραγωγή των μελλοντικών ταινιών του σύμπαντος, μετά το τέλος του Skywalker Saga. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρό για πόσες ταινίες θα διαρκέσει η ανάμειξη του Feige με το project, αλλά ο ίδιος φαίνεται να έχει ήδη πολλές ιδέες τις οποίες επεξεργάζεται.

Ο Feige φέρεται να έχει ήδη στο μυαλό του έναν συγκεκριμένο ηθοποιό ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μετέπειτα γενιά Star Wars. Πέρα από αυτό όμως δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες διαθέσιμες. Κάτι τέτοιο είναι λογικό καθώς η δημιουργία των επόμενων ταινιών Star Wars είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Και μόνο η ανάμειξη του Kevin Feige στο project όμως, μας γεμίζει εμπιστοσύνη για την ποιότητα του αποτελέσματος.