Οι νέοι αθλητικοί τίτλοι είναι εδώ!

Περίληψη: Για όλους τους fans των sports games, το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου είναι η καλύτερη...

Για όλους τους fans των sports games, το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου! Αν ακόμη δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, προλαβαίνεις ακόμη! Σήμερα ξεκινά η διάθεση του Pro Evolution Soccer 2018, την Παρασκευή που μας έρχεται ξεκινά η διάθεση του NBA 2K18, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου, έρχεται η ώρα για το ολοκαίνουριο FIFA 18!

Pro Evolution Soccer 2018

Το νέο Pro Evolution Soccer 2018 είναι η μεγάλη επιστροφή της Konami! Εδώ και χρόνια το PES προσπαθεί να φτάσει τον μεγάλο του αντίπαλο σε δυνατότητες, γραφικά και... άδειες, και φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία της εταιρίας! Πολλές άδειες, νέα γήπεδα, βελτιωμένα γραφικά και χειρισμός παικτών, όλα συντείνουν στην καλύτερη, ίσως, έκδοση του αγαπημένου "Pro" εδώ και χρόνια!

NBA 2K18

Απλά τα καλύτερα γραφικά που μπορείς να δεις σε αθλητικό παιχνίδι! Ανάλυση 4k και 60 fps στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X, νέο σύστημα κίνησης χαρακτήρων με βελτιωμένη "μηχανή" φυσικής, ανανεωμένη "μηχανική" στα σουτ, και πολλές άλλες αλλαγές, κάνουν το NBA 2K18 το καλύτερο "μπασκετάκι" που κυκλοφορεί σήμερα! Μάλιστα, ακόμη και οι προπονητές μπορούν, είτε να σε κάνουν πρωταθλητή, είτε να σε στείλουν στη... Β' Εθνική!

FIFA 18

Ο βασιλιάς των "ποδοσφαιρακίων" είναι εδώ, και η EA Sports δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να παραδώσει τα σκήπτρα σε... σφετεριστές! Το νέο FIFA 18 είναι βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα, τα γραφικά του είναι ακόμη πιο λεπτομερή, ενώ, με τη "real player motion technology", φέτος έχουν ρίξει το βάρος στην ακόμη πιο φυσική κίνηση παικτών, αλλά και... προπονητών! Επίσης, φέτος προστίθενται και "στυλ" παιχνιδιού, για να μπορείς να παίζεις με τις αγαπημένες σου ομάδες, όπως αυτές παίζουν στην πραγματικότητα!

Φέρε μας πίσω τον παλιό σου αθλητικό τίτλο και αγόρασε το νέο €10 φθηνότερα!

Τα Public σου παρέχουν τη δυνατότητα να κερδίσεις έκπτωση στο παιχνίδι της επιλογής σου, φέρνοντας πίσω τον περσινό τίτλο! Μέσω της υπηρεσίας "used games", μπορείς να φέρεις οποιοδήποτε εκ των: FIFA 17, NBA 2K17, PRO EVOLUTION SOCCER 2017, σε εκδόσεις είτε για PlayStation 4 είτε για Xbox One, και να κερδίσεις έκπτωση €10 στο φετινό παιχνίδι που θες!