«Νεκρωταφίο Ζώων»: επανακυκλοφορεί και ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Περίληψη: Τα ανατριχιαστικά μυθιστορήματα του Stephen King έχουν ουκ ολίγες φορές αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το...

Τα ανατριχιαστικά μυθιστορήματα του Stephen King έχουν ουκ ολίγες φορές αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το Hollywood. Βιβλία όπως Το Αυτό, το Κάρι, το The Shining και το The Green Mile έχουν μετατραπεί σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Καθόλου τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι τα διηγήματα του Stephen King φτάνουν μέχρι και σήμερα στην μεγάλη οθόνη.

Η επόμενη ταινία βασισμένη σε μυθιστόρημα του King, που θα δούμε στις αίθουσες, είναι το «Νεκρωταφίο Ζώων». Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου από την Odeon, ενώ το βιβλίο επανακυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.  

Η ιστορία πραγματεύεται τη ζωή του Λούις Κριντ και της οικογένειάς του, όταν αυτή μετακομίζει σε μία μικρή πόλη του Μέιν των ΗΠΑ. Εκεί, κατά τη μετακόμιση, γνωρίζουν για πρώτη φορά και τους γείτονές τους, Τζάντσον και Νόρμα Κράνταλ, που τους βοηθούν να εγκατασταθούν.

Όλα φαίνονται εξαιρετικά στο νέο τους σπίτι, εκτός από δύο λεπτομέρειες. Τον αυτοκινητόδρομο που περνά πολύ κοντά στην αυλή τους και ένα νεκροταφείο ζώων που ανακαλύπτουν κοντά στο δάσος πίσω από το σπίτι.

Ο αυτοκινητόδρομος αυτός αποδεικνύεται θανατηφόρος για την γάτα της οικογένειας και έτσι ο Λούις αποφασίζει να την θάψει στο νεκροταφείο ζώων που ανακάλυψαν πρόσφατα. Όπως θα ανακαλύψει όμως σύντομα, πέρα από το νεκροταφείο, μέσα στο δάσος υπάρχει ένας ακόμα χώρος ταφής.

Παρά τις πολλές προειδοποιήσεις, ο Λούις θα χρησιμοποιήσει το νεκροταφείο στο δάσος, για να ανακαλύψει με τον χειρότερο τρόπο πως… μερικές φορές καλύτερα να είσαι νεκρός!

Το τρομακτικό μυθιστόρημα του Stephen King φέρνουν στην ζωή πολύ γνωστά ονόματα της υποκριτικής όπως ο ταλαντούχος Jason Clarke, ως Λούις Κριντ, και ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ John Lithgow που υποδύεται τον Τζάντσον Κράνταλ.

Το Public, με αφορμή την επανακυκλοφορία του βιβλίου από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και την κυκλοφορία της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Odeon, χαρίζει σε δεκαπέντε (15) τυχερούς, δεκαπέντε (15) διπλές προσκλήσεις για την avant πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20:30 στην αίθουσα 1 του Odeon Starcity καθώς επίσης και πέντε (5) βιβλία σε πέντε (5) τυχερούς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τι προτιμάς και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής! Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 3 Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο blog και θα ενημερωθούν με mail.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Φωτεινή Πλεξίδα
Ιωάννα Μήτση
Σταυρούλα Χαϊδαλή
Βάνα Πρέντζα
Κώστας Μαυρίκος
Θεόδωρος Διακάκης
Μαρία Σημαντηράκη
Γιώργος Σεφερλής
Χένρι Χαρς
Δημήτρης Νταλαγιώργος
Κωνσταντίνος Γελαδάρης
Παναγιώτης Δημητρίου
Λάμπρος Λαμπρόπουλος
Χρυσάνθη Χρυσοπούλου
Γιάννης Κωστιάνης
Κωνσταντίνα Δουμάνη

Κωσταντίνα Φωτοπούλου
Πηνελόπη Γριμάνη
Καρίνης Παύλος 
Κατερίνα Μανέτα