Το νέο κορυφαίο iMac Pro έφτασε και... σκοτώνει!

Περίληψη: Το iMac Pro είναι το κορυφαίο Macintosh που μπορείς να πάρεις. Είναι το μηχάνημα που...

Το iMac Pro είναι το κορυφαίο Macintosh που μπορείς να πάρεις. Είναι το μηχάνημα που όλοι λατρεύουν, από μουσικούς, γραφίστες, φωτογράφους και κάθε λογής επαγγελματίες. Και το μηχάνημα που ζηλεύουν όλοι ανεξαιρέτως οι φανατικοί της τεχνολογίας. Η Apple κυκλοφόρησε το νέο, ανανεωμένο iMac Pro και το hardware που ενσωματώνει, είναι απλά... απίστευτο! Μέχρι πέρυσι, το iMac Pro είχε μείνει ολίγον... πίσω από τις εξελίξεις και αρκετοί είχαν επικριτική στάση απέναντι στην Apple, για το ότι είχε περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο refresh της σειράς. Οι επικρίσεις, όμως, είναι κάτι που η Apple ποτέ δεν άφησε χωρίς απάντηση και τώρα, το iMac Pro, απλά δεν έχει σύγκριση.

Hardware

Το νέο iMac Pro απλά... δεν υπάρχει. Ο επεξεργαστής του μικρότερου μοντέλου είναι ένας Intel Xeon με... 8 πυρήνες, ενώ υπάρχει και η επιλογή, για ανώτερα μοντέλα, να έχει Xeon με 10 ή και... 18 πυρήνες! Η μνήμη του είναι 32GB DDR4 ECC στα 2666MHz, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα... 128GB, ενώ ο βασικός του σκληρός δίσκος είναι ένας SSD με χωρητικότητα 1 terabyte! Και βέβαια, η κάρτα γραφικών του είναι μια AMD Radeon Pro Vega 56, η οποία ενσωματώνει έως 16GB της πρωτοποριακής μνήμης HBM, για απίστευτα εφέ, υψηλά framerates, απίστευτα γρήγορο rendering και απόδοση έως και 22 teraFLOPS!

Οθόνη

Επειδή η οθόνη είναι το παράθυρο στην... ψυχή κάθε ηλεκτρονικού υπολογιστή, η Apple έχει εξοπλίσει το νέο iMac Pro με μια τεράστια οθόνη 27 ιντσών με panel IPS και ανάλυση το απίστευτο 5120x2880, φωτεινότητα 500 Nits και χρωματική ακρίβεια 10-bits και χρονικό και χωρικό dithering!

Συνδεσιμότητα

Για να μην έχεις κανένα πρόβλημα να συνδέσεις το οτιδήποτε στο iMac Pro, η Apple φρόντισε και του έδωσε πολλές θύρες! Τέσσερις θύρες Thunderbolt 3, οι οποίες υποστηρίζουν USB 3.1 και DisplayPort μέσω USB-C, άλλες τέσσερις USB 3, reader για κάρτες SDXC, θύρα ακουστικών 3,5mm και... Ethernet port 10Gbps!

Ήχος

Για το ακουστικό υπερθέαμα φροντίζουν δύο στερεοφωνικά ηχεία με μεγάλη συχνοτική απόκριση, για ακόμη περισσότερη ένταση. Ταυτοχρόνως, υπάρχουν και τέσσερα μικρόφωνα, τα οποία, μέσω της τεχνολογίας beamforming, φροντίζουν ώστε η φωνή σου να μεταφέρεται με καθαρότητα και ακρίβεια, αγνοώντας θορύβους και άλλους ήχους του περιβάλλοντος. Και βέβαια, όλα αυτά είναι "πακεταρισμένα" σε ένα περιτύλιγμα υψηλής αισθητικής, σε φόρμα All-In-One, σε χρώμα "Space Grey" και σε μέγεθος που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις! Κι όμως, όλη αυτή η τεχνολογία αιχμής βρίσκεται πίσω από την πανέμορφη οθόνη του iMac Pro. Για να μπεις κι εσύ στον μαγικό κόσμο του iMac Pro, έλα στα Public ή απλά... αγκάλιασε τον πειρασμό και πάτα στο link!