Παίξε το Nohzdyve που εμφανίζεται στο Black Mirror: Bandersnatch

Περίληψη: Μόλις χθες γράφαμε για το Black Mirror: Bandersnatch και τους... πονοκεφάλους που έχει προκαλέσει σε...

Μόλις χθες γράφαμε για το Black Mirror: Bandersnatch και τους... πονοκεφάλους που έχει προκαλέσει σε όσους θέλουν να το διανείμουν και να το δουν παράνομα. Αν, βέβαια, θέλεις να ασχοληθείς με τη σειρά και το νέο επεισόδιο, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να λύσεις τον γόρδιο δεσμό της πειρατείας του Bandersnatch.

Όπως κάθε επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα, έτσι και το Bandersnatch περιέχει δεκάδες «easter eggs» για να ανακαλύψεις (ή να τα δεις έτοιμα στο παρακάτω βίντεο αν δεν σου αρέσει το ψάξιμο).

Ένα από αυτά, αφορά το παιχνίδι Nohzdyve, που αποτελεί έναν από τους τίτλους που έχει αναπτύξει το gaming studio Tuckersoft, των πρωταγωνιστών του επεισοδίου. Αντίθετα με την Tuckersoft -που είναι μη υπαρκτή εταιρεία- το Nohzdyve μπορείς να το παίξεις κανονικά.

To μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επισκεφτείς αυτή τη διεύθυνση*, να κατεβάσεις το παιχνίδι από το σχετικό download link, και να εγκαταστήσεις ένα emulator για ZX Spectrum.

*Αν η σελίδα για το download του παιχνιδιού δεν ανοίγει, δοκίμασε το εξής: Καθάρισε τα cookies του browser και δοκίμασε εκ νέου στη διεύθυνση www.tuckersoft.net/ealing20541/nohzdyve/.