Το Netflix δοκιμάζει το Instant Replay και οι χρήστες αντιδρούν!

Περίληψη: Αν και υπηρεσίες όπως το Spotify, το YouTube, το Neftlix έχουν αλλάξει τον τρόπο με...

Αν και υπηρεσίες όπως το Spotify, το YouTube, το Neftlix έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε και καταναλώνουμε περιεχόμενο, και οι άνθρωποι που εργάζονται για την ανάπτυξη κάνουν τα πάνταγια να κρατάνε φρέσκες τις πλατφόρμες τους και ικανοποιημένους τους χρήστες, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι πειραματισμοί δεν φέρνουν τις επιθυμητές αντιδράσεις. Πιο πρόσφατο παράδειγμα η λειτουργία Instant Replay, την οποία έχει αρχίσει να δοκιμάζει πιλοτικά το Netflix.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η λειτουργία του Instant Replay εμφανίζει ένα μήνυμα επί της οθόνης που προτρέπει τον χρήστη να επαναλάβει τησκηνή που μόλις είδε με μία κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να κάνει ο ίδιος rewind ψάχνοντας καρέ- καρέ για το σωστό χρονικό σημείο.

Αν και οι άνθρωποι της υπηρεσίας πιστεύουν πως το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι κάτι που επιθυμούν οι χρήστες, υπάρχουν αρκετοί που διαμαρτύρονται σημειώνοντας πως η εμφάνιση του pop-up μηνύματος  το μόνο που κάνει είναι να χαλάει την ατμόσφαιρα της ταινίας ή της σειράς που παρακολουθούν.

https://twitter.com/scottrenshaw/status/1072350499700125697

Εσύ θα ήθελες να ενσωματωθεί ή συγκριμένη λειτουργία στην υπηρεσία ή θεωρείς ότι τα replays έχουν λόγω ύπαρξης μόνο στις αθλητικές μεταδόσεις και δεν ταιριάζουν καθόλου σε σειρές και ταινίες;