Netflix: Ξέρω τι θα δεις φέτος το καλοκαίρι!

Περίληψη: Το καλοκαίρι έφτασε, τα σχολεία έκλεισαν, οι διακοπές πλησιάζουν (ή είναι ήδη εδώ), οπότε έχεις...

Το καλοκαίρι έφτασε, τα σχολεία έκλεισαν, οι διακοπές πλησιάζουν (ή είναι ήδη εδώ), οπότε έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις τις καλύτερες σειρές και ταινίες που βγαίνουν από το μεγαλύτερο διαδικτυακό «κανάλι».

Το Netflix ετοιμάζει συνεχώς νέες παραγωγές κι εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο «δυνατές» για το φετινό καλοκαίρι! 

Russian Doll

Η σειρά ακολουθεί την Nadia, νεοϋορκέζα, φανατική καπνίστρια και… μελλοθάνατη. Το plot twist είναι πως ζει ξανά και ξανά τα 36α γενέθλιά της, τα γιορτάζει και… πεθαίνει. Ξανά και ξανά και ξανά. Μαύρη και μεταφυσική κωμωδία. Απλά δες το!

Sex Education

Τι κάνεις αν είσαι 16χρονος έφηβος, η μάνα σου είναι σεξολόγος και όλα τα χρόνια της ζωής σου οι αφηγήσεις της σε έχουν κάνει να απεχθάνεσαι το σεξ; Το Sex Education θα σου το δείξει με τον πιο σπαρταριστό και ταυτοχρόνως συγκινητικό τρόπο!

Tuca & Bertie

Είναι σειρά κινουμένων σχεδίων. Ταυτοχρόνως, είναι κωμωδία. Και επίσης, ταυτοχρόνως, δεν είναι για μικρά παιδιά. Σαφώς θηλυκή, σίγουρα σουρεάλ, τακτικώς καυστική και ενίοτε ευαίσθητη, η σειρά αξίζει να την δεις για πολλούς λόγους. Ο καλύτερος, βέβαια, είναι πως θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων.

The Umbrella Academy

Τι συνδέει 43 μωρά, τα οποία γεννιόνται την ίδια μέρα, από μητέρες που μέχρι την προηγούμενη μέρα δεν ήταν έγκυοι; Ο Sir Reginald Hargreeves υιοθετεί επτά από αυτά και δημιουργεί την Umbrella Academy με σκοπό να τα προετοιμάσει ώστε να σώσουν τον κόσμο!

Always Be My Maybe

Ρομαντική κομεντί - αλλά μη φεύγεις! Η ιστορία δύο ανθρώπων που «αγαπιόντουσαν» ως παιδιά και ξανασυναντιούνται ως ενήλικοι, για να διαπιστώσουν πως η παλιά σπίθα υπάρχει ακόμη, αλλά τώρα είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι, που ζουν σε άλλους κόσμους.

One Day at a Time

Remake παλιάς σειράς του ‘70, το One Day at a Time είναι η σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού sitcom, διηγείται την ζωή της οικογένειας Alvarez, με την ανύπαντρη μητέρα Penelope, νοσοκόμα και βετεράνο του Αφγανιστάν, της κόρης Elena, του γιου Alex και της μητέρας της, Lydia. Αν θες να δεις sitcom αλλά με σύγχρονη οπτική, αυτό είναι για σένα!

I Think You Should Leave

Δημιουργία του Tim Robinson, σπονδυλωτή κωμωδία στην οποία ο πρωταγωνιστής κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει κάποιον μακριά. Ναι, είναι το τυπικό αμερικάνικο χιούμορ, αλλά αν αυτό σου αρέσει, θα γελάς μέχρι δακρύων!

Dead to Me

Άλλη μια μαύρη κωμωδία με σαρδόνιο χιούμορ: η ιστορία δύο γυναικών, της Jen, που έχασε προσφάτως τον άντρα της σε ατύχημα και έχει βάλει σκοπό να βρει τον υπαίτιο, και της Judy, η οποία είναι ένα «ελεύθερο πνεύμα», που έχει βιώσει τη δική της απώλεια.

The Perfection

Η ταινία ακροβατεί μεταξύ horror, ψυχολογικού θρίλερ και δράματος, ενώ παίζει με τα όρια της ψυχικής διαταραχής. Εξαιρετικές ερμηνείες και στιβαρή σκηνοθεσία δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο στην ταινία.

FYRE: The Greatest Party That Never Happened

Η ταινία-ντοκιμαντέρ ακολουθεί από την αρχή μέχρι το τέλος την ιστορία του μεγαλύτερου φιάσκο των τελευταίων ετών, του φεστιβάλ FYRE, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί διάλογοι, καθόλου ηθοποιία. Η πραγματική ιστορία όπως δεν την είδες ποτέ!

Και, βέβαια, μην ξεχνάμε πως η τρίτη σεζόν του Stranger Things βγαίνει σε 4 μέρες...