Απρίλιος, #NetflixandChill και νέες αφίξεις

Περίληψη: Τι θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix; Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα έρχονται με φόρα - πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Το πλέον διαδεδομένο trend τους τελευταίους μήνες είναι το #NetflixandChill. Βάζεις την αγαπημένη σου σειρά-ταινία-ντοκιμαντέρ, παίρνεις το junk food σου αγκαλιά, κάθεσε αναπαυτικά μπροστά απο την TV ή το laptop και απολαμβάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο. Τι; Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις; Πάρε ποπ κορν και ετοιμάσου γιατί οι νέες αφίξεις έρχονται με ταχύτητα φωτός! Ας ξεκινήσουμε με αυτές που κυκλοφορούν το 1ο μισό του Απρίλη. 

1η εβδομάδα Απριλίου!

Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα - όλα σε μία μόλις εβδομάδα. Το «Πες μόνο το ναι» είναι μια ταινία που θα σε χαλαρώσει εξιστορώντας τον αρραβώνα μιας γυναίκας και την καταστροφή του γάμου της αδερφής της. Επίσης μια νέα σειρά κάνει το ντεμπούτο της! Το «Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα» περιγράφει τις ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματία, ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός εφήβου με προβλήματα, οι οποίοι συγκρούονται σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου. Τέλος, το «Έχεις Δει Ποτέ Πυγολαμπίδες;» ήρθε για να αντιμετωπίσει τη μοναξιά, την αγάπη και την απώλεια ενάντια στο ρεύμα πολιτικών αναταραχών και κοινωνικών αλλαγών.

Video Duration
2:10

Κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα!

Αν είσαι ο ρομαντικός της παρέας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις το ντοκιμαντέρ «My love: έξι ιστορίες αληθινής αγάπης», το οποίο αφορά 6 love stories που διαρκούν για δεκαετίες! Ταυτόχρονα, όμως, μπορείς να αφήσεις τα παιδιά σου να περάσουν λίγο χρόνο βλέποντας τη 3η σεζόν του «Mighty Express» και να ζήσουν αξέχαστες περιπέτειες.

Μήπως είσαι στην αρχή της ενήλικης ζωής σου και μένεις ακόμα με τους γονείς σου; Τότε μπορείς σίγουρα να ταυτιστείς με τη νέα σειρά «Dad stop embarrassing me», όπου ένας πατέρας (τον οποίο υποδύεται ο Jamie Foxx) συνειδητοποιεί πόσο δύσκολο είναι το κομμάτι της πατρότητας, όταν πρόκειται για μια πεισματάρα κόρη. Στις 14 Απριλίου ετοιμάσου και για την ανεπανάληπτη ταινία «Έρωτας και τέρατα», όπου επτά χρόνια αφότου επέζησε από μια Αποκάλυψη τεράτων, ο Τζόελ προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την πρώην του. Το Netflix, όμως, δεν ξεχνά ποτέ τους λάτρεις των αστυνομικών ντοκιμαντέρ. Η νέα άφιξη σε αυτήν την κατηγορία είναι φυσικά η ταινία «Γιατί με σκότωσες». Σε αυτήν την περίπτωση θα δείτε την ελάχιστη απόσταση που υπάρχει μεταξύ εκδίκησης και δικαιοσύνης, όταν πρόκειται για το θάνατο μιας 24χρονης.

Video Duration
2:19

Στις 15 Απριλίου θα είναι μια ήρεμη μέρα, καθώς δεν θα βγουν πολλές νέες ταινίες και σειρές. Αλλά η μοναδική ταινία που θα βγει, αξίζει για 10. Έχεις ακούσει για την ταινία «Μαζί μέχρι θανάτου»; Αν όχι, θα σου περιγράψουμε εμείς την υπόθεση. Όταν η Ρέι βοηθά τη γυναίκα που αγαπά να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της, τα αισθήματα που νιώθουν η μία για την άλλη γίνονται πιο έντονα.

Η Παρασκευή είναι η μέρα των παιδιών, το βράδυ της ξεγνοιασιάς που ακολουθείται από το σαββατοκύριακο της χαλάρωσης. Οι μικροί μας φίλοι έχουν ανάγκη από νέες περιπέτειες φυσικά! Την Παρασκευή, λοιπον, 16 Απριλίου κυκλοφορούν ο «Άρλο, το παιδί αλιγάτορας», που κάνει νέους φίλους στη διαδρομή του για να γνωρίσει τον μπαμπά του αλλά και οι «Μαχητές των δρόμων: Σπιντάτοι κατάσκοποι: Σεζόν 4: Μεξικό», με τους μυστικούς πράκτορες που διεισδύουν σε εγκληματικές οργανώσεις και θα ξετρελάνουν κάθε παιδί!

Και η εβδομάδα τελειώνει με τη σειρά «Λούις Μίγκελ: Η Σειρά». Η δεύτερη σεζόν είναι γεγονός! Ο μεξικανός αστέρας της μουσικής Λουίς Μιγκέλ έρχεται να μαγέψει για ακόμα μία φορά τον κόσμο με την τρομερή ζωή του.

Μη χάνεις λεπτό. Οι αφίξεις απέχουν μόνο λίγες ώρες. Δες τις πρώτος στο Netflix και stay tuned στο Public Blog καθώς την επόμενη Δευτέρα θα δούμε και τις υπόλοιπες κυκλοφορίες του μήνα που αξίζουν την προσοχή σου!