Απρίλιος στο Netflix / Τι έρχεται την τελευταία εβδομάδα του μήνα;

Περίληψη: Με δυνατές πρεμιέρες κλείνει ο Απρίλιος στο Netflix. Το πρόγραμμα έχει σειρές, ταινίες και νέο περιεχόμενο για τα παιδιά. Πάμε να τα δούμε όλα!

Με άπλετο streaming στο Netflix θα γεμίσουμε το χρόνο μας (και) την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Τις επόμενες ημέρες, μόλις ανοίξεις την εφαρμογή στο smartphone, το laptop ή τη smart TV, θα δεις να σε περιμένουν καινούργιες ταινίες, σειρές που επιστρέφουν με νέα επεισόδια και κινούμενα σχέδια για τα παιδιά. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα κυλήσει η streaming εβδομάδα!

28 Απριλίου: «Sexify» και «Headspace: Οδηγός Ύπνου»

Οι πρώτες προσθήκες της εβδομάδας είναι δύο ολοκαίνουργιες σειρές. Το «Sexify» είναι η ιστορία τριών γυναικών που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια καινοτόμα εφαρμογή για το σεξ και να κερδίσουν έναν διαγωνισμό τεχνολογίας. Το «Headspace: Οδηγός Ύπνου» μεταφέρει τα μυστικά της γνωστής smartphone εφαρμογής διαλογισμού στη μεγάλη οθόνη. Μέσα από τη σειρά παρουσιάζονται tips και απομυθοποιούνται φήμες γύρω από τον ύπνο ενώ κάθε επεισόδιο κλείνει με διαλογισμό.

Video Duration
2:45


29 Απριλίου: «Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι»

Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα έχει θρίλερ. Στη νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Amanda Seyfried ακολουθούμε την ιστορία ενός ζευγαριού, όπου η γυναίκα αρχίζει να ανακαλύπτει φοβερά μυστικά. Το «Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι» έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα «All Things Cease to Appear» της Elizabeth Brundage.

30 Απριλίου: «Ο Αθώος» και «Ο Αδέξιος Χουανκίνι»

Ο μήνας κλείνει με δύο σειρές. «Ο Αθώος» είναι μια νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα στο Netflix και βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Harlan Coben. Θέμα της η ζωή ενός ανθρώπου που νομίζει ότι έχει ξεφύγει από το παρελθόν αλλά αυτό επιστρέφει να τον στοιχειώσει. «Ο Αδέξιος Χουανκίνι» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν την ίδια ημέρα. Προλαβαίνεις να κάνεις binge τα 7 επεισόδια του πρώτου κύκλου για να θυμηθείς ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Video Duration
3:05


Παιδικό περιεχόμενο: «Κόρι το Αυτοκινητάκι» και «Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών»

Το Netflix δεν ξέχασε τους μικρούς του θεατές και φρόντισε να ολοκληρωθεί ο Απρίλιος με δύο νέες προσθήκες. Στις 27 Απριλίου έρχεται η τέταρτη σεζόν της παιδικής σειράς «Κόρι το Αυτοκινητάκι», όπου το αυτοκινητάκι Ρόδας συνεχίζει της περιπέτειές του στην Αυτοκινητούπολη. Ο μήνας κλείνει με την κωμωδία κινουμένων σχεδίων «Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών», η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 30 Απριλίου. Η δυσλειτουργική οικογένεια Μίτσελ κάνει ένα μεγάλο οδικό ταξίδι την ώρα που ξεκινάει η εξέγερση των Μηχανών. Η τύχη του κόσμο πέφτει στα χέρια τους!

Με τόσο νέο υλικό και η τελευταία εβδομάδα έχει κάτι για όλους στο Netflix!