Netflix / Το Knives Out θα αποκτήσει sequel με γυρίσματα στην Ελλάδα!

Περίληψη: Το μυστήριο του Knives Out θα έχει και συνέχεια, καθώς το Netflix αποφάσισε να δημιουργήσει 2 ακόμα ταινίες. Τα γυρίσματα της πρώτης, μάλιστα, θα γίνουν στην Ελλάδα!

Ο θάνατος ενός συγγραφέα, μια δυσλειτουργική οικογένεια που θέλει να κληρονομήσει την περιουσία του, μια νοσοκόμα που ήταν η τελευταία που τον είδε ζωντανό (;) και ένας φημισμένος ντετέκτιβ. Αυτά είναι τα συστατικά που συνθέτουν το μυστήριο του Knives Out. Η ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Rian Johnson τα πήγε εξαιρετικά στο box office και έλαβε θετικότατες κριτικές, οπότε το Netflix αποφάσισε ότι αξίζει να έχει και συνέχεια.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Hollywood, η υπηρεσία streaming συμφώνησε στην εξαγορά των δικαιωμάτων της ταινίας έναντι του ποσού των 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα δώσει το δικαίωμα στο Netflix να δημιουργήσει δύο sequel ταινίες γύρω από τις περιπέτειες ιδιωτικού ντετέκτιβ Benoit Blanc.

Τόσο ο Rian Johnson όσο και ο Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Benoit Blanc, θα επανέλθουν στις θέσεις τους. Παρότι δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, υποθέτουμε πως ο φημισμένος ντετέκτιβ θα αναλάβει νέες δύσκολες υποθέσεις στα Knives Out 2 και Knives Out 3 και θα προσπαθήσει να φτάσει στη λύση τους. Άρα, πλην του Daniel Craig στον βασικό ρόλο, το υπόλοιπο cast θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με την πρώτη ταινία. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι τα γυρίσματα της πρώτης από τις δύο νέες ταινίες θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

Η δημιουργία των sequel του Knives Out είναι σίγουρα ένα ακόμα ακριβό εγχείρημα για το Netflix αλλά η κίνηση αυτή μοιάζει μάλλον δικαιολογημένη. Η πλατφόρμα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη streaming υπηρεσία στον κόσμο αλλά ο ανταγωνισμός γίνεται συνέχεια εντονότερος. Οπότε το Netflix δεν έχει άλλη επιλογή παρά να επενδύσει στη δημιουργία περισσότερου original περιεχομένου.

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε πότε το project θα ολοκληρωθεί και πότε θα κάνει πρεμιέρα. Το Netflix δεν έχει κάνει γνωστό, επίσης, αν θα κυκλοφορήσει τις ταινίες Knives Out πρώτα στον κινηματογράφο ή αν θα τις προβάλει απευθείας στα smartphone και τις τηλεοράσεις μας μέσω της πλατφόρμας του.

Εμείς, πάντως, ελπίζουμε ότι και οι επόμενες ταινίες Knives Out θα έχουν το ίδιο εξαιρετικό σενάριο και ένα ταλαντούχο cast όπως η πρώτη ταινία!