Sex Education / Όσα ξέρουμε για τη season 3!

Περίληψη: Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix έρχεται νωρίς το φθινόπωρο. Τι ξέρουμε ως τώρα για σενάριο και νέους χαρακτήρες;

Η αναμονή για την τρίτη σεζόν του Sex Education έφτασε -σχεδόν- στο τέλος της. To Netflix ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους τρίτου κύκλου, ο οποίος θα φτάσεις στις τηλεοράσεις και τα smartphone μας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Η κωμική σειρά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην πλατφόρμα και o δεύτερος κύκλος έχει περισσότερο από έναν χρόνο που έγινε διαθέσιμος άρα η προσμονή των fans είναι μεγάλη.

Ακολουθούν spoilers για τον τρίτο κύκλο

Το Netflix έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποιο trailer. Κάποια από τα βασικά σημεία της πλοκής των νέων επεισοδίων έγιναν γνωστά όμως. Τι θα δούμε στις οθόνες μας στα μέσα Σεπτέμβρη λοιπόν; Αρχικά ο Eric και ο Adam θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Επιπλέον η Jean είναι έγκυος ενώ το Moordale έχει νέα διευθύντρια. Το ερώτημα όλων όμως είναι τι έγινε τελικά με το μήνυμα που άφησε ο Otis στην Maeve στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Και αυτό θα απαντηθεί στην τρίτη σεζόν.

Τα οκτώ νέα επεισόδια περιλαμβάνουν πολλούς νέους χαρακτήρες. Στον ρόλο της νέας διευθύντριας βρίσκουμε την Jemima Kirke (Girls) ενώ ο Jason Isaacs (Star Trek: Discovery) θα ενσαρκώσει το ρόλο του Peter Groff, του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου μεγάλου αδερφού του κυρίου Groff και θείου του Adam. Αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως η Aimee και ο Jackson, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη νέα σεζόν και θα έχουν κι αυτοί τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε trailer αλλά οι εικόνες που βλέπεις στο άρθρο είναι από την τρίτη σεζόν. Δεν αποκαλύπτουν πολλά αλλά, όπως φαίνεται, η νέα διευθύντρια αποφάσισε να δώσει άλλη αισθητική στις στολές των μαθητών του Moordale.

Το ξέρουμε ότι ανυπομονείς για την τρίτη σεζόν του Sex Education. Κάνε λίγη υπομονή, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, και η αγαπημένη σειρά έρχεται ξανά στην οθόνη σου με νέα επεισόδια!