Stranger Things 4 / Νέο teaser trailer μας δείχνει το παρελθόν της Eleven!

Περίληψη: Η ημερομηνία της κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του Stranger Things δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί αλλά το hype μόλις μεγάλωσε κι άλλο!

«Eleven, ακούς;» είναι η ερώτηση στο νεότερο teaser tailer για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things, που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Στο 1 λεπτού και 9 δευτερολέπτων trailer που κυκλοφόρησε δεν πρωταγωνιστεί η Eleven, όμως, ούτε κάποιο από τα βασικά μέλη του cast. Πρωταγωνιστής είναι ο Dr. Brenner και κάποια μικρά παιδιά.

Η σκηνή στο teaser μοιάζει να είναι flashback, το οποίο διαδραματίζεται στο εργαστήριο που η Eleven βρισκόταν πριν τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Ο Dr. Brenner, ή “Papa”, όπως τον αποκαλούν τα παιδιά, είναι ο υπεύθυνος των πειραμάτων που λαμβάνουν χώρα. Στο βίντεο βλέπουμε πολλά παιδιά σε διάφορες δραστηριότητες αλλά η Eleven απουσιάζει. Το μόνο σχετικό με την El είναι το δωμάτιό της, το οποίο έχει απλώς τον αριθμό της στην πόρτα.

Video Duration
1:10


Όπως γίνεται κατανοητό, υπάρχουν (ή υπήρχαν) κι άλλα παιδιά σαν την El. Αυτό το είχαμε ήδη σκεφτεί από την πρώτη σεζόν, αφού το όνομα της Eleven, δηλαδή ο αριθμός 11, άφηνε να εννοηθεί πως υπάρχουν κι άλλοι αριθμοί. Απλά τώρα έχουμε ακόμα μία επιβεβαίωση αυτής της θεωρίας.

Το περιεχόμενο της τέταρτης σεζόν δεν είναι ακόμα γνωστό. Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής είναι πως ο Hopper είναι ζωντανός και κρατείται κάπου στη Ρωσία. Αυτό έγινε γνωστό από το πρώτο teaser trailer. Το “Eleven, are you listening” είναι το δεύτερο teaser tailer για την τέταρτη σεζόν αλλά δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος όσων είδαμε στα επερχόμενα επεισόδια. Ήδη πολλοί εικάζουν ότι ο Dr. Brenner είναι κι αυτός ζωντανός αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμα.

Η ημερομηνία της κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του Stranger Things δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί αλλά το hype μόλις μεγάλωσε κι άλλο!