The Witcher Season 2 / Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα!

Περίληψη: Φέτος τον χειμώνα το The Witcher επιστρέφει στο Netflix. Ποια είναι η τελική ημερομηνία και τι «γεύση» μας δίνει το trailer; Enjoy!

Η πρώτη σεζόν του The Witcher έφτασε τον Δεκέμβριο του 2019 στο Netflix και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η σειρά που βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski δεν θα μπορούσε να μην ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν μετά από την επιτυχία που σημείωσε. Έπειτα από μεγάλη αναμονή, το Netflix ανακοίνωσε επιτέλους πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος. Το The Witcher επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 17 Δεκεμβρίου!

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα είχαν μεσολαβήσει 2 χρόνια για να έχουμε νέα επεισόδια. Η πανδημία όμως επηρέασε το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Τα 8 επεισόδια του νέου κύκλου είναι σχεδόν έτοιμα όμως και έτσι οι fans της επικής σειράς φαντασίας θα μπορούν να απολαύσουν νέο περιεχόμενο στα μέσα Δεκέμβρη. Το Netflix έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της WitcherCon 2021 και έδωσε στην κυκλοφορία και το πρώτο teaser trailer του δεύτερου κύκλου.

Ακολουθούν spoilers για την πρώτη και δεύτερη σεζόν του The Witcher

Video Duration
2:13


Η δεύτερη σεζόν ξεκινά εκεί ακριβώς που μας άφησε η πρώτη. Ο Geralt είναι πεπεισμένος πως η Yennefer έχασε τη ζωή της στην μάχη του Sodden. Ο Γητευτής όμως συναντιέται επιτέλους με την εξορισμένη πριγκίπισσα Cirilla. Οι δύο τους θα ταξιδέψουν προς ένα ασφαλές μέρος, το Kaer Morhen. Για να προστατεύσει καλύτερα τη Ciri, ο Geralt θα εκπαιδεύσει την πριγκίπισσα έτσι ώστε να γίνει και εκείνη Witcher, όπως εκπαιδεύτηκε κι αυτός μικρός. Έξω από τα τείχη του Kaer Morhen ο πόλεμος μεταξύ βασιλέων, ξωτικών κι ανθρώπων συνεχίζει να μαίνεται. Εντός των τειχών, ο Geralt ανακαλύπτει πως η Ciri κρύβει μέσα της μια τεράστια δύναμη, που δεν ήξερε ότι κατείχε.

Ο Henry Cavill επιστρέφει στο ρόλο του Geralt, όπως επίσης και η Freya Allan με την Anya Chalotra στους ρόλους των Ciri και Yennefer αντίστοιχα. Μερικά από τα νέα μέλη του cast είναι ο Yasen Atour στο ρόλο του Coen, η Agnes Born στο ρόλο της Vereena και ο Paul Bullion στο ρόλο του Lambert.

Για ακόμα περισσότερο The Witcher στην τηλεόρασή σου, υπομονή μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2021 και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στο Netflix!