PS4: Δύο νέες «φανταστικές» στολές προστέθηκαν στο Spider-Man

Περίληψη: Αν είσαι οπαδός του Spider-man και του gaming, τότε το Spider-man του PS4 θα πρέπει...

Αν είσαι οπαδός του Spider-man και του gaming, τότε το Spider-man του PS4 θα πρέπει να ήταν για σένα η κορυφαία στιγμή της περασμένης χρονιάς. To καλό είναι ότι έξι μήνες μετά η Insomniac δεν έχει σταματήσει να προσθέτει περιεχόμενο, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, στο παιχνίδι της.

Έτσι, μετά την τριλογία των DLC «Τhe City Τhat Never Sleeps», που έγιναν διαθέσιμα από τον Οκτώβρη μέχρι τις γιορτές, το patch 1.14,που έγινε διαθέσιμο πριν μερικές μέρες, ήρθε να προσθέσει δύο ακόμα «φανταστικές» στολές στη ντουλάπα του Peter Parker.

Οι δύο νέες στολές είναι εμπνευσμένες από τις περιπέτειες του αραχνανθρώπου με την πιο φανταστική οικογένεια του κόσμου της Marvel. Συγκεκριμένα, η Bombastic Bag-Man suit είναι εμπνευσμένη από το Amazing Spider-Man #258, όταν ο Spider ζήτησε την βοήθεια των Fantastic Four για να ξεφορτωθεί τη συμβιωτική στολή, που αργότερα έγινε ο Venom.

Οι FF τον βοήθησαν να απαλλαγεί από τη στολή, όμως η διαδικασία τον άφησε με τα εσώρουχα. Έτσι, δανείστηκε μια δική τους στολή και μια χαρτοσακούλα, για να κρύψει το πρόσωπό του, αφού ως γνωστών οι FF δε φοράνε μάσκες.

H δεύτερη στολή, η White & Black Future Foundation suit, προέρχεται από την εποχή που ο Spidey μπήκε στην ομάδα των Fantastic Four, σε μια περίοδο - συγκεκριμένα το 2011 στο relaunch των FF από τον Hickman - όπου φορούσαν ασπρόμαυρες στολές και είχαν αλλάξει το όνομά τους σε Future Foundation.

Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος. Και οι δύο στολές είναι δωρεάν και διαθέσιμες για όλους τους παίκτες που θα κατεβάσουν το patch. Εσύ, ακόμα κάθεσαι;