Καλή χρονιά με στυλ και κάμποσο self-care!

Περίληψη: Το 2019 έφτασε. Λίγο η βαρεμάρα των γιορτών, λίγο η αναβλητικότητά μας -ας το παραδεχτούμε-,...

Το 2019 έφτασε. Λίγο η βαρεμάρα των γιορτών, λίγο η αναβλητικότητά μας -ας το παραδεχτούμε-, αρκετοί έχουμε αφήσει χωρίς δώρα τους αγαπημένους μας. Δεν πειράζει, έχουμε το περιθώριο να αποκαταστήσουμε την αδικία (και τη φήμη μας) τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς. Κι επειδή κάθε καινούργιο ξεκίνημα θέλει νέους στόχους, ας κάνουμε focus σε δώρα στυλάτα και είδη προσωπικής φροντίδας για τους αγαπημένους μας. 

Ξεκινάμε με ένα σετ περιποίησης, είτε για τον άντρα της ζωής σου είτε για τον εαυτό σου (αν είσαι άντρας). Το Men’s Care Gift Set της Apivita περιλαμβάνει after shave και hair & body wash σε ένα όμορφο νεσεσέρ. Αν όμως είσαι του… ισχυρού φύλου, τότε σου έχουμε ένα ωραίο σετ δώρου με κρέμα χεριών και παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου από την Kalliston.

Εναλλακτικά, δες το γυναικείο άρωμα Tonka Purple από τη σειρά Κορρέ, με νότες από βανίλια, άνθος πορτοκαλιού, ροδάκινο, γιασεμί, περγαμόντο και μανταρίνι, να συμπληρώνουν τα αρωματικά tonka beans. Με λίγο πιο βαθύ σώμα και λιγότερες κορυφές, έχουμε και το La Vie της Fleur, με νότες φραγκοστάφυλου, αχλαδιού, ίριδας, γιασεμιού, ανθών πορτοκαλιού και βάση από tonka beans, βανίλια και πραλίνα.

Στις γυναίκες της ζωής σου απευθύνεται και η επόμενη πρόταση για δώρο, η ηλεκτρική αποτριχωτική Satinelle από τη Philips, που θα εκτιμηθεί ιδαίτερα.

Περνώντας σε πιο unisex δώρα, έχουμε για τις… ταξιδιάρες ψυχές της ζωής σου μια βαλίτσα καμπίνας από την A2S με κλειδαριά ασφαλείας, λαβή αλουμινίου, ροδάκια, κέλυφος από πολυπροπυλένιο και ντεκόρ άκρως βρετανικό!

Αν πάλι θα ήθελες κάτι πιο μικρό, μια ωραία ιδέα -και κλασική αξία- είναι τα πορτοφόλια: ένα στυλάτο πορτοφόλι Calvin Klein trifold για παράδειγμα, που χωράει ό,τι μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρεις. Για τους αμετανόητους καπνιστές, θα μπορούσες να διαλέξεις έναν διαχρονικό Zippo σε φινίρισμα χρωμίου και ισόβια εγγύηση… τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσουν να το κόψουν!

Κλείνουμε με δύο δώρα, ένα για εκείνον κι ένα για εκείνην: γυναικεία σκουλαρίκια από την Pilgrim, από επιχρυσωμένο ορείχαλκο σε στυλ μοντέρνο μα τόσο διαχρονικό, και ανδρικό ρολόι Covingston από τη Gant, από ανοξείδωτο ατσάλι και με δερμάτινο καφέ λουράκι, για άψογες βραδινές εμφανίσεις.

Για ό,τι άλλο θέλεις, μη ξεχνάς: στο public.gr, αλλά και στο κοντινότερo κατάστημα Public, θα βρεις μια ανεξάντλητη ποικιλία από δώρα για όλα τα γούστα και όλα τα είδη!