Nintendo Labo: Δημιουργικότητα και gaming πάνε μαζί!

Περίληψη: Ο Σεπτέμβρης σχεδόν έφτασε, μαζί του και το άνοιγμα των σχολείων. Οι καθημερινές υποχρεώσεις γεμίζουν...

Ο Σεπτέμβρης σχεδόν έφτασε, μαζί του και το άνοιγμα των σχολείων. Οι καθημερινές υποχρεώσεις γεμίζουν το πρόγραμμά κάθε παιδιού, οπότε οι ώρες χαλάρωσης είναι... επιβεβλημένες.

Και εδώ ξεκινά η διαχρονική διαμάχη: Τα παιδιά έχουν αδυναμία σε κονσόλες και video games, οι δε γονείς προσπαθούν να τα απασχολούν όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά. Η λύση ακούει στο όνομα Nintendo Labo, που συνδυάζει gaming και δημιουργικότητα άριστα.

Ξέρουμε πως οι δυνατότητες του Nintendo Switch είναι εντυπωσιακές, κάνουν όμως level up χάρη στα Nintendo Labo kits, διάφορα σετ κατασκευών από χαρτόνι, που απαιτούν μπόλικη φαντασία. Από ένα αρκετά απλό VR headset μέχρι και πιο σύνθετες κατασκευές, όπως τιμονιέρες και ρομπότπροσφέρουν διασκέδαση πολύ πριν ανάψεις την κονσόλα.

Αν δεν ξέρεις πιο ακριβώς Labo να διαλέξεις, τότε το Variety Kit είναι η καλύτερη αρχή. Μέσα από αυτό μπορείς να φτιάξεις καλάμι ψαρέματος, πιάνο και άλλες κατασκευές, οι οποίες όλες συνοδεύονται από τα αντίστοιχα mini games τους. Μπορείς επίσης να βρεις το VR headset σε πακέτο με 4 παιχνίδια, ή και μόνο με ένα. Όποιο πακέτο Nintendo Labo και να διαλέξεις, μπορείς πολύ εύκολα να του δώσεις το δικό του μοναδικό στυλ με το σετ διακοσμητικών Nintendo Switch Labo, που περιλαμβάνει αυτοκόλλητα, stencils και ταινίες για να κάνεις τα Toy-Cons πραγματικά μοναδικά.

Και μη ξεχνάς, ότι στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά είδη!