Nintendo Labo Vehicle Kit: πιάσε τιμόνι, η περιπέτεια ξεκινά!

Περίληψη: Ξέραμε ότι οι δυνατότητες του Nintendo Switch είναι εντυπωσιακές, χάρη στο Variety και το Robot kit του Labo, ωστόσο στη μοναδική σειρά διαδραστικών...

Ξέραμε ότι οι δυνατότητες του Nintendo Switch είναι εντυπωσιακές, χάρη στο Variety και το Robot kit του Labo, ωστόσο στη μοναδική σειρά διαδραστικών κατασκευών και παιχνιδιών έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα DIY kit. Ο λόγος για το Nintendo Labo Vehicle Kit, που σε βάζει πραγματικά στη θέση του... οδηγού με τρία διαφορετικά οχήματα: το Toy-Con Car, το Toy-Con Plane και το Toy-Con Submarine.

Το kit περιλαμβάνει ένα τιμόνι αυτοκινήτου, έναν μοχλό πλοήγησης αεροπλάνου,ένα σύστημα ελέγχου υποβρυχίου, ένα πετάλι για το γκάζι και ειδικά «κλειδιά», που λειτουργούν ως υποδοχές για τα Joy-Cons του Switch, με τη βοήθεια των οποίων γίνεται η ενεργοποίηση του κάθε Toy-Con και πραγματοποιείται η εναλλαγή των οχημάτων, ακόμα σε πραγματικό χρόνο την ώρα που παίζεις.Με τα τρία αυτά οχήματα θα μπορέσεις να εξερευνήσεις ένα νησί γεμάτο με μυστικά και κρυμμένους θησαυρούς, ενώ στην εξερεύνηση μπορεί να συμμετέχει και δεύτερος παίκτης, χρησιμοποιώντας το δεύτερο κλειδί που περιλαμβάνεται στο kit.

Εκτός από το παιχνίδι που συνοδεύει το kit, το τιμόνι είναι συμβατό και με το Mario Kart Deluxe 8, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παίξεις το αγαπημένο racing game όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Το Labo Vehicle Kit είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας και μπορείς να το αποκτήσεις μαζί με τα υπόλοιπα Labo Kits στα καταστήματα Public ή στο public.gr!