Nintendo Switch: Ποια νέα Pokemon θα δούμε σε Sword και Shield;

Περίληψη: Δύο νέοι τίτλοι Pokemon έρχονται φέτος στο Nintendo Switch και, όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας τους,...

Δύο νέοι τίτλοι Pokemon έρχονται φέτος στο Nintendo Switch και, όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας τους, όλο και περισσότερες πληροφορίες μαθαίνουμε! Το τελευταίο trailer για τα Pokemon Sword και Pokemon Shield μας δείχνει το νέο σύστημα μάχης Gigatnamax, αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του βίντεο είναι η πρώτη παρουσίαση τεσσάρων νέων Pokemon.

Το πρώτο από τα τέσσερα που θα προστεθούν στη νέα γενιά είναι το Alcremie, ένα τερατάκι τύπου «Fairy», που κάποιος θα μπορούσε να το περιγράψει και ως... γλυκό με πόδια. Αν διαβάσεις την καταχώρηση του Pokedex, θα δεις πως μία από τις δυνατότητές του είναι να παράγει... σαντιγί!

Το δεύτερο Pokemon που βλέπουμε στο βίντεο είναι το Yamper, ένα ηλεκτρικό σκυλάκι, που, όπως και πολλά πραγματικά σκυλιά, είναι εκπαιδευμένο να φέρνει πράγματα - μπορεί ακόμα και να βρει Pokeball

Το πιο επιβλητικό από τα νέα Pokemon είναι σίγουρα το Duraludon, ένα μεταλλικό Pokemon-δράκος. Παρότι μεταλλικό, το Duraludon είναι αρκετά ελαφρύ και ευκίνητο και θα το βρεις να κατοικεί στις ίδιες περιοχές μετο Tyranitar. Το τελευταίο Pokemon που γνωρίσαμε είναι το Rolycoly, το οποίο είναι τύπου “Rock”. Το σώμα του είναι όλο ένα κομμάτι κάρβουνο και μόνο τα κατακόκκινα μάτια του ξεχωρίζουν.

Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί 14 Pokemon από την περιοχή Galar, την οποία θα εξερευνήσεις στα Pokemon Sword και Pokemon Shield. Τα τρία αρχικά από τα οποία θα μπορείς να επιλέξεις θα είναι το Scorbunny, το Sobble, και το Grookey, ενώ τα θρυλικά Pokemon αυτή της γενιάς θα είναι το Zacian και το Zamazenta.

Για να είσαι απότους πρώτους εκπαιδευτές που θα εξερευνήσουν την περιοχή Galar, κάνε από σήμερα την προπαραγγελία σου για τα Pokemon Sword και Pokemon Shield για το Nintendo Switch.