4+1 εφαρμογές που θα σε κάνουν expert στο μαγείρεμα!

Περίληψη: Είτε «το έχεις» με το μαγείρεμα είτε όχι, με αυτές τις εφαρμογές θα λατρέψεις την κουζίνα και θα ξεχάσεις το delivery!

Smartphone και φαγητό δεν σημαίνει μόνο εφαρμογές για delivery. Με μία αναζήτηση σε Play Store και App Store θα δεις πως υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές συνταγών. Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σου προτείνουμε τις αγαπημένες μας. Πάρε ιδέες, γνώρισε νέες κουζίνες ή κατάγραψε τις αγαπημένες σου συνταγές. Με το κατάλληλο app για το κινητό θα λατρέψεις το μαγείρεμα!

Yummly

Σκέψου το Yummly σαν ένα σημείο όπου συγκεντρώνονται όλες οι συνταγές. Με το Yummly μπορείς να αναζητήσεις συνταγές με βάση τις προτιμήσεις σου και η εφαρμογή θα σου εμφανίζει συνταγές από τα δημοφιλέστερα site του διαδικτύου. Δεν λείπουν και τα recommendation, με την εφαρμογή να σου εμφανίζει προσωποποιημένες προτάσεις συνταγών όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς. Θα το βρεις και αυτό δωρεάν σε Play Store και App Store.

Cookpad

Το Cookpad είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS που τα έχει όλα! Μπορείς να αποθηκεύσεις δικές σου συνταγές, να ακολουθήσεις χρήστες, να κάνεις bookmark αγαπημένες συνταγές, να βρεις έτοιμες συλλογές γευμάτων και πολλά ακόμα. Δεν μιλάμε απλώς για μία εφαρμογή συνταγών, αλλά για μία κοινότητα ανθρώπων που λατρεύουν το μαγείρεμα.

Forks Plant-Based Recipes

Αν έχεις μετατρέψει τη διατροφή σου σε vegan, μόλις βρήκες το app που θα κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο! Το Forks Plant-Based Recipes περιλαμβάνει περισσότερες από 600 συνταγές, όλες με φυτικά υλικά και από διακεκριμένους σεφ. Το εξαιρετικό UI θα κάνει την πλοήγηση στο app και την ανακάλυψη νέων συνταγών μία πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία. Το app είναι διαθέσιμο τόσο στο App Store όσο και στο Play Store.

BigOven

Στα πλαίσια της βιωσιμότητας, υπάρχει μία ακόμα αλλαγή που μπορείς να κάνεις στην κουζίνα σου, να προσέξεις να μην πετάς τίποτα. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά το BigOven μπορεί να σε βοηθήσει καθώς διαθέτει μία λειτουργία που ονομάζεται «Use Up Leftovers». Πέρα από αυτό, μιλάμε για μία πολύ πλήρη εφαρμογή, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο συνταγές, δυνατότητα να ακολουθείς άλλους χρήστες, δημιουργία προγράμματος γευμάτων και βίντεο για να πάρεις ιδέες. Τόσο η έκδοση για iOS όσο και αυτή για Android είναι δωρεάν.

Kitchen Stories

Και τώρα κάτι πολύ διαφορετικό! Το Kitchen Stories δεν είναι απλώς μία εφαρμογή μαγειρικής, είναι ένα εργαλείο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν online περιεχόμενο γύρω από το φαγητό. Εκτός από συνταγές, video tutorials και έξυπνες shopping lists, αυτό το app έχει tips για το πως να φωτογραφήσεις τα πιάτα σου και πως να τα μοιραστείς online, ενώ και η ίδια η εφαρμογή επιτρέπει τη δημοσίευση περιεχομένου από μέλη της κοινότητας. Απόκτησέ το δωρεάν από το App Store ή το Play Store.