Νέα trailers για τα Suicide Squad: Kill the Justice League και Gotham Knights από το DC FanDome

Περίληψη: Δύο εντυπωσιακά trailers για τα νέα video games Suicide Squad: Kill the Justice League και Gotham Knights είδαμε στο DC Fandome 2021.

Το DC FanDome 2021 έφερε στη δημοσιότητα νέα trailers για παιχνίδια που βασίζονται στους δημοφιλείς ήρωες της DC. Το πρώτο από αυτά είναι το Gotham Knights και η Warner Bros. Games με την WB Games Montreal δημοσίευσαν ένα video με τίτλο “Court of Owls”. Σε αυτό παρουσιάζεται ο κεντρικός πρωταγωνιστής και το Court of Owls, όπου και φιλοξενείται μια κλειστή κοινωνία με τις πιο εύρωστες οικονομικά οικογένειες της περιοχής. Στο video βλέπουμε ακόμη τον Owsald Cobblepot (The Penguin), καθώς και αρκετούς άλλους χαρακτήρες. Το παιχνίδι αναμένεται το 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
2:20

To δεύτερο παιχνίδι που τράβηξε την προσοχή μας είναι το Suicide Squad: Kill the Justice League που αναπτύσσεται από την Rocksteady Studios. Από τα πλάνα παρελαύνουν όλοι οι ήρωες της Justice League, καθώς και παρουσιάζεται ο open world χαρακτήρας του τίτλου. Το παιχνίδι καλεί τους παίκτες να αντιμετωπίσουν μια εξωγήινη απειλή που πάει να καταστρέψει την πόλη τους. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το 2022 σε PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Video Duration
3:02