Το θρυλικό GTA San Andreas έρχεται στο Oculus Quest 2

Περίληψη: Σε λίγο καιρό θα μπορείς να ζήσεις την εμπειρία GTA San Andreas πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Το αγαπημένο παιχνίδι της Rockstar θα κυκλοφορήσει στο Oculus Quest 2.

Κατά τη διάρκεια του Facebook Connect 2021, η κορυφαία είδηση ήταν η μετονομασία της εταιρίας Facebook σε Meta. Το συνέδριο, όμως, είχε πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις σχετικά με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας. Για τους φίλους του gaming σε VR, το Facebook Connect έφερε την αποκάλυψη νέων παιχνιδιών που θα έρθουν στο Oculus Quest 2.

Όπως ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg, το Grand Theft Auto: San Andreas είναι υπό ανάπτυξη για το Oculus Quest 2. Το θρυλικό παιχνίδι της Rockstar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της σειράς. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 στο PlayStation 2, διαδεχόμενο το Grand Theft Auto: Vice City. Τώρα ετοιμάζεται να περάσει σε ακόμα μία πλατφόρμα και να φέρει τις πόλεις του Los Santos, του San Fierro, και του Las Venturas στην εικονική πραγματικότητα.

Αυτό το project φτιάχνεται εδώ και χρόνια, όπως δήλωσε η Oculus. Η εταιρία, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμη να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση του Grand Theft Auto: San Andreas σε VR. Άρα δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμή, ούτε έχουμε κάποιο trailer στη διάθεσή μας για να δούμε πως μοιάζει το παιχνίδι.

Εκτός από την ανακοίνωση της μεταφοράς του Grand Theft Auto: San Andreas στο Quest 2, η Oculus μίλησε επίσης και για άλλες αναβαθμίσεις που έρχονται στα παιχνίδια του VR headset της. Στο εξαιρετικά δημοφιλές Beat Saber θα προστεθεί μία μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών το 2022, ενώ η Oculus υποσχέθηκε και μία μεγάλη έκπληξη για το παιχνίδι, η οποία θα έρθει πριν το τέλος της χρονιάς. Επιπλέον, στο POPULATION: ONE έρχεται νέο φθινοπωρινό event εντός του Νοεμβρίου. Τέλος, μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Quest 2 το Blade & Sorcery: Nomad, ένα παιχνίδι μεσαιωνικών μονομαχιών.