Galaxy S21 FE 5G: Ο Τίμος Κουρεμένος δοκιμάζει το νέο Samsung

Περίληψη: Ο Τίμος Κουρεμένος μας συστήνει το νέο smartphone της Samsung, το Galaxy S21 FE, ή αλλιώς Fun Edition!

Τι θα γινότανε, λοιπόν, αν βάζαμε όλα τα premium χαρακτηριστικά του Galaxy S21 σε μια συσκευή με πολύ χαμηλότερη τιμή; Με αυτή την ερώτηση ξεκινάει ο Τίμος την παρουσίαση  του Galaxy S21 FE, ή αλλιώς Fun Edition. Και πράγματι, το νέο smartphone της Samsung όχι μόνο σου προσφέρει όλα τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας, αλλά ακόμα περισσότερο σε κερδίζει με την fun-ταστική τιμή του.

Από την δυναμική οθόνη και την επαγγελματική κάμερα με τις εντυπωσιακές δυνατότητες, μέχρι τον πανίσχυρο επεξεργαστή και την δυνατή μπαταρία του, το Galaxy S21 FE άφησε τον Τίμο εντυπωσιασμένο. Πάμε όμως να δούμε τι έχει να μας πει εκείνος για το κινητό!

Video Duration
3:12

Με οθόνη υψηλής ανάλυσης Dynamic AMOLED 2X στις 6,4” και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, το Galaxy S21 FE σου παρέχει μία εξαιρετική οπτική εμπειρία με γρήγορους χρόνους απόκρισης, ενώ οι δυνατότητες της τριπλής επαγγελματικής του κάμερας, με κύρια και υπερευρυγώνια στα 12MP, τηλεφακό στα 8MP και selfie στα 32MP, θα σε αφήσουν άφωνο-η. Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή του Dual Recording που προσφέρει, θα απογειώσεις τα βίντεο σου, αφού μπορείς να κάνεις λήψεις με την πίσω και εμπρόσθια κάμερα ταυτόχρονα, χαρίζοντάς τους, έτσι, διαδραστικότητα, αλλά και μια πιο fun δυναμική.

Συνεχίζοντας, στην καρδιά του Galaxy S21 FE θα βρεις τον πανίσχυρο οκταπύρηνο Snapdragon 888 5G, για επιδόσεις στο maximum ό,τι παιχνίδι κι αν παίζεις, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του στα 4,500mAh θα σου κρατάει το κινητό λειτουργικό όλη ημέρα, ακόμα και με χρήση 5G.

Τέλος, το Samsung Galaxy S21 FE σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 128GB ή 256GB χώρου αποθήκευσης, αλλά και σε 4 μαγευτικά χρώματα, από τα πολύχρωμα Olive και Lavender, μέχρι τα κλασικά Graphite και White. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μπες τώρα στο Public.gr ή επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Public και κάντο δικό σου!