Το Public στη Ρόδο μεγαλώνει και γίνεται “Public + home”!

Περίληψη: Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα συνδυάζει πλέον και τις Οικιακές Συσκευές με προϊόντα Τεχνολογίας & Ψυχαγωγίας με τη μοναδική εμπειρία Public!

Τα Public γιορτάζουν από τις 3 έως τις 5 Οκτώβρη το 2ο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Ρόδου, το οποίο αναβαθμίστηκε και αυτό σε “Public + home”. Το νέο μας κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, σε έναν φιλικό και σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Γιορτάζοντας την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο νέο μοντέλο για αγορές οικιακών συσκευών που συστήσαμε, τον Σεπτέμβριο του 2023, προχωρήσαμε στην ανακαίνιση του καταστήματος στην περιοχή της Ρόδου στη Νέα Μαρίνα, με στόχο να προσφέρουμε στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες επιλογές προϊόντων, μαζί με μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Ειδικότερα, στο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν χιλιάδες προϊόντα από επώνυμες μάρκες για το σπίτι από όλες τις σημαντικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, ειδών τεχνολογίας και τηλεοράσεις. Έτσι, το κοινό έχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, τους υπολογιστές, το gaming και την τηλεόραση.

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα της Ρόδου, το τριήμερο από 3 έως 5 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν όφελος 50% στο δεύτερο προϊόν με την αγορά δύο προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών & προϊόντων ψυχαγωγίας. Επιπλέον στα “Public + home” δίνεται η δυνατότητα για 2πλάσια Public επιστροφή € για επόμενες αγορές και 50% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα προστασίας οθόνης στα iRepair εντός του καταστήματος!