Pokémon TCG: Συλλεκτικές κάρτες & διαγωνισμός για τους πιο δυνατούς εκπαιδευτές!

Περίληψη: Ετοιμάσου να ζήσεις την πιο συναρπαστική εμπειρία του διάσημου παιχνιδιού Pokémon με συλλεκτικές κάρτες και πολλά ακόμα collectibles!

Θυμάσαι άραγε ποια ήταν η πρώτη σου γνωριμία με τα Pokémon; Ήταν μήπως οι κασέτες που έπαιζες μικρός – ή και μεγάλος – στο Game Boy; Ήταν το θρυλικό anime με τον Ash, τον Pikachu, την Ομάδα Πύραυλο και όλη την υπόλοιπη παλιοπαρέα; Ή μήπως η Pokémania ξεκίνησε για σένα με το διάσημο συλλεκτικό παιχνίδι καρτών; Το Pokémon Trading Card Game είναι ένα τεράστιο κομμάτι του μαγικού κόσμου των Pokémon που πρώτος εμπνεύστηκε ο Ιάπωνας Satoshi Tajiri, πίσω στα 90s. 

Pokémon TCG: Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι καρτών στον κόσμο!

Και αν νόμιζες πως οι κάρτες Pokémon είναι σήμερα μόνο ένα retro κειμήλιο από το μακρινό παρελθόν, τότε επίτρεψέ μας να… διαφωνήσουμε – πάντα με στοιχεία. Η φρενίτιδα του Pokémon TCG συνεχίζεται για τα καλά και σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή σπάνιων καρτών παραμένει μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των απανταχού Pokemaniacs. Το πρώτο pack με κάρτες Pokémon κυκλοφόρησε το 1996. Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, ο αριθμός αυτός αγγίζει, κρατήσου, τα 65 δισεκατομμύρια! Καταλαβαίνεις δηλαδή πως μιλάμε για ένα χόμπι που μόνο niche δεν το λες.

pokemon-tcg-02

Στο Pokémon Trading Card Game οι παίκτες μπορούν να χτίσουν τα δικά τους decks και να αγωνιστούν, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα τους Pokémon. Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό, ώστε οι νέοι παίκτες να μπορούν να το μάθουν γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά περίτεχνο, συνδυάζοντας το παιχνίδι με την ατελείωτη δημιουργικότητα και διασκέδαση. Εκτός από το διαγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει τουρνουά και διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες trainers, πολλοί είναι οι λάτρεις των Pokémon που συλλέγουν τις πλούσια εικονογραφημένες κάρτες Pokémon TCG, η αξία των οποίων ξεπερνά σήμερα κάθε φαντασία. Η πιο σπάνια και ακριβή κάρτα Pokémon απεικονίζει, σωστά μάντεψες, τον Pikachu, την οποία απέκτησε ο γνωστός YouTuber Logan Paul έναντι 5,1 εκατ. δολαρίων

Η Pokémania συνεχίζεται!

Pokémon. Μια λέξη, μια ιστορία. Τι να πρωτοπεί κανείς για το ιαπωνικό franchise που έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά κάθε παιδιού στον πλανήτη. Εκατομμύρια, μικροί και μεγάλοι φίλοι των Pokémon έχουν ανακαλύψει έναν νέο φανταστικό κόσμο μέσω των video games. Από τα κλασικά Pokémon Red, Green & Yellow για τα πρώτα Game Boy μέχρι τα Pokémon Scarlet & Pokémon Violet για το Nintendo Switch, τα βιντεοπαιχνίδια με πρωταγωνιστές τα διάσημα «τερατάκια τσέπης» συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο pop culture. Μαζί με τις anime σειρές, τα manga, τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, τα εκατομμύρια memorabilia και φυσικά τα iconic παιχνίδια με κάρτες!

Ο κόσμος των Pokémon στα Public

Μετά από αυτό το μικρό nostalgia trip, να σου θυμίσουμε πως ο μαγικός κόσμος των Pokémon έχει τη θέση που του αναλογεί και στα Public. Εδώ μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου Pokémon σε όλες τους τις… μορφές. Βιντεοπαιχνίδια, επιτραπέζια, φιγούρες, σχολικά και συλλεκτικές κάρτες από κάθε «γενιά»! Φρόντισε ακόμη να μη χάσει την special Pokémon Day που διοργανώνουν τα Public και η Kaissa.

pokemon-tcg-01

Tην Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το Public στο The Mall Athens θα ντυθεί στα χρώματα των Pokémon, σε μια ημέρα γεμάτη με fun περιπέτειες για τους μικρούς μας φίλους, εκπλήξεις και δώρα. Εκεί θα μας περιμένει ο μεγαλύτερος και πιο χαριτωμένος Pikachu, για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με την μεγαλύτερη κάρτα Pokémon που έχεις δει ποτέ! Το Σάββατο, η Pokémon Day θα μεταφερθεί στο Golden Hall, με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και, φυσικά, τα απαραίτητα μαθήματα στα βασικά του Pokémon Trading Card Game.

Και επειδή κάθε αρχή οφείλει να είναι... εύκολη τα Public και η Kaissa χαρίζουν είκοσι (20) Pokémon My First Battle σετ, σε ισάριθμους τυχερούς εκπαιδευτές. Για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο των Pokémon, μπες στο μεγάλο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής μέχρι και την 1/11. Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ώρα λοιπόν να ξετρυπώσεις από το πατάρι το παλιό σου deck, να ζήσεις και πάλι την εμπειρία του Pokémon Trading Card Game και να γίνεις «ο καλύτερος εκπαιδευτής που υπήρξε ποτέ»!