3 Μαρτίου , 2016 • 2 MINS READ
Η Ντίνα Νικολάου μοιράζεται μαζί μας την πιο νόστιμη συνταγή!
Περίληψη: Μπήκε ο Μάρτιος και μαζί του μπήκε δειλά-δειλά και η άνοιξη... Έλα, όμως, που εκτός...
Μπήκε ο Μάρτιος και μαζί του μπήκε δειλά-δειλά και η άνοιξη... Έλα, όμως, που εκτός από τον καιρό, έχει αρχίσει να "ανοίγει" και η όρεξή μας! Και επειδή ποιοι είμαστε εμείς να αντισταθούμε σε ένα λαχταριστό πιάτο, ψάξαμε και βρήκαμε το πιο γευστικό και ανοιξιάτικο γεύμα, που όσο λίγο χρόνο θα σου πάρει για να το φτιάξεις, άλλη τόση ώρα θα κερδίσεις για να απολαύσεις αυτό το πεντανόστιμο πιάτο μόνος ή με την παρέα σου! Και μάλιστα ένα πιάτο με την εγγύηση της κορυφαίας σεφ Ντίνας Νικολάου, που επιστρέφει με νέο βιβλίο γεμάτο συνταγές να... γλείφεις τα δάχτυλά σου! Το νέο βιβλίο της σεφ με τίτλο "Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας" μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στο Public Cafe Συντάγματος! Ας πάρουμε, λοιπόν, μία... γεύση από την συνταγή που ακολουθεί!Ταλιατέλες με μανιτάρια και φουντούκιαΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο ταλιατέλες (ή σπαγγέτι)
- 100 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια (βασιλομανίταρα ή άλλα)
- 1 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
- 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας (λευκά, καφέ, πλευρώτους, πορτομπέλο)
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 1/3 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος (τα φύλλα)
- ½ φλιτζ. φουντούκια, καβουρντισμένα για λίγα λεπτά στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν απαλά, χονδροκοπανισμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι