Days Gone: Έρχεται το νέο action adventure survival horror του PS4

Περίληψη: Η νέα αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation 4 και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό λανσάρισμα για την...

Η νέα αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation 4 και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό λανσάρισμα για την κονσόλα της Sony, στο πρώτο μισό του 2019, ακούει στο όνομα Days Gone.

Πρόκειται για το νέο action adventure survival horror videogame, που αναπτύσσεται από την SIE Bend Studio και χρησιμοποιεί τη μηχανή Unreal Engine 4. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε έναν post apocalyptic ανοιχτό κόσμο και ο παίκτης απολαμβάνει τη δράση από κάμερα τρίτου προσώπου.

Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Deacon St. John, ένας πρώην κακοποιός που το γυρίζει σε κυνηγός επικηρυγμένων και καλείται να ολοκληρώσει αποστολές σε ένα περιβάλλον γεμάτο από «freakers». Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι είναι άμυαλα όντα που θυμίζουν ζόμπι και αναπτύσσονται γρήγορα, οπότε ο παίκτης πρέπει να δράσει είτε έξυπνα και stealth, είτε επιθετικά και εξαπολύοντας μεγάλο αριθμό πυρομαχικών εναντίον τους.

Η ανάπτυξη του Days Gone ξεκίνησε σε full ρυθμούς τον Ιανουάριο του 2015, παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά, στην Ε3 του 2016, ενώ το είδαμε και στην Ε3 του 2017. Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν η 22η Φεβρουαρίου, ωστόσο πήγε λίγο πίσω και θα φτάσει στα ράφια των Public στις 26 Απριλίου.

Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα προγραμματισμού ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και πως θα κυκλοφορήσει στην ώρα του, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις!

Οπότε αναμένουμε...