Νέο iPad 10.2: λεπτό, ελαφρύ, πολύ πιο ανθεκτικό!

Περίληψη: Τα iPad είναι αδιαμφησβήτητα τα καλύτερα tablet της αγοράς. Η πιο επιτυχημένη εκδοχή τους είναι το iPad το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα. Η καινούργια συσκευή διαθέτει νέα οθόνη και χαρακτηριστικά και μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Όταν μιλάμε για tablet, το μυαλό όλων πάει σχεδόν αυτόματα στην Apple και το iPad. Τα tablet της Apple είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές στην κατηγορία και δημοφιλέστερη έκδοση όλων είναι το… iPad. Μπορεί να μην λέγεται Air ή Pro, αλλά η νέα συσκευή της Apple είναι πλέον πολύ κοντά σε επιδόσεις και εργονομία όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας! 

Το iPad 7ης γενιάς υποστηρίζει, πλέον, τόσο το Apple Pencil όσο και το Smart Keyboard της Apple. Ο συνδυασμός αυτών των αξεσουάρ, με το νέο λειτουργικό iPadOS, κάνει το νέο iPad πιο επαγγελματικό από ποτέ και μπορείς άνετα να δουλέψεις με αυτό. Η συσκευή εξοπλίζεται με το επεξεργαστή A10 Fusion, που το κάνει πολύ γρηγορότερο από το προηγούμενο μοντέλο (iPad 6th gen) και το νέο tablet θυμίζει αρκετά πλέον τη σειρά Pro με τις δυνατότητές του.

Η μεγαλύτερη αλλαγή εξωτερικά έγινε στην οθόνη. Το νέο iPad κρατάει τις ίδιες περίπου διαστάσεις με την προηγούμενη γενιά, αλλά η οθόνη έχει πλέον διαγώνιο 10,2’’. Η οθόνη είναι Retina και διαθέτει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια πίξελ. Η νέα συσκευή είναι για πρώτη φορά κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, το οποίο όμως χαρίζει την ίδια ακριβώς στιβαρότητα που θα περίμενες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν Apple.

Η αυτονομία του iPad 10.2” έχει παραμείνει στα ίδια κορυφαία επίπεδα και μπορείς να χρησιμοποιείς το νέο σου tablet για περίπου 10 ώρες μέσα στην ημέρα. Οπότε μπορείς πολύ εύκολα να το έχεις μαζί σου και να δουλεύεις όλη μέρα χωρίς να χρειαστεί να έχεις μαζί σου φορτιστή.

Το νέο iPad 10.2” ανακοινώθηκε μαζί με όλες τις άλλες συσκευές στο special event του Σεπτεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα. Θα το βρεις διαθέσιμο στο κοντινότερό σου κατάστημα Public και στο public.gr, όπου μπορείς να διαλέξεις μεταξύ 3 χρωμάτων, Space Gray, Silver και Gold και η χωρητικότητα ξεκινάει από τα 32GB. Αν χρειάζεσαι internet παντού, υπάρχει και 4G+ έκδοση!