Gaming January: Η χρονιά ξεκινάει με δυνατά releases!

Περίληψη: Dr Kawashima's Brain Training, Dragon Ball Z: Kakarot, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore και Warcraft III: Reforged είναι μερικές από τις πιο σημαντικές gaming κυκλοφορίες του Ιανουαρίου. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Μπορεί να μη το έχουμε συνηθίσει, αλλά το 2019 έχει περάσει πλέον... στην ιστορία. Το 2020 είναι εδώ και αναμένουμε σημαντικά releases σε games για όλες τις κονσόλες. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά για τον Ιανουάριο! 

Dr Kawashima's Brain Training
 

Video Duration
0:57


Οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες του Ιανουαρίου ξεκινούν με το Dr. Kawashima’s Brain Training. Πρόκειται για το νεότερο αμέρος μιας σειράς που μετράει αρκετά χρόνια στην αγορά των videogames και κάνει το ντεμπούτο της στην υβριδική κονσόλα Nintendo Switch στις 3 Ιανουαρίου. Οι ασκήσεις που έχουν στόχο να γυμνάσουν το μυαλό ολοκληρώνονται τόσο με την οθόνη αφής και το ειδικό stylus που θα περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.
 

Video Duration
2:18


Το νεότερο videogame στη σειρά Dragon Ball είναι το Dragon Ball Z: Kakarot και θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου για PC, PS4 και Xbox One. Είναι το φετινό game των Bandai Namco και CyberConnect2 και το σύστημα μάχης του ακολουθεί πιστά αυτό του Dragon Ball Ζ. Οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν σε πολλές περιοχές, αλλά και παίξουν με πολλούς γνωστούς χαρακτήρες, όπως οι Goku, Gohan και Vegeta.
 

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
 

Video Duration
4:59


To Tokyo Mirage Sessions #FE, που δεν τα κατάφερε εμπορικά το 2016 στο Wii U μεταφέρεται στο Nintendo Switch με τη νέα εκδοχή του για τις 17 Ιανουαρίου. Στη φετινή version θα υπάρχει ένα νέο μουσικό κομμάτι, νέοι playable χαρακτήρες και κάποιες προσθήκες στα της ιστορίας. Για όσους δεν γνωρίζουν τον τίτλο, συνδυάζει στοιχεία gameplay, αφήγησης και αισθητικής από το Shin Megami Tensei και το Fire Emblem.
 

AO Tenis 2
 

Video Duration
0:56


BigBen και Big Ant Studios δίνουν στην κυκλοφορία ένα νέο tennis game με όνομα AO Tennis 2. Το παιχνίδι θα έχει career mode, όπου οι παίκτες θα καλούνται να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα τους από το μηδέν και να κερδίσουν πόντους εμπειρίας και τουρνουά. Στον τίτλο θα εμφανίζονται και γνωστοί τενίστες από το διεθνές στερέωμα. Το AO Tennis 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.
 

Pillars of Eternity II: Deadfire
 

Video Duration
0:55


Το ιδιαίτερο RPG της Obsidian με τίτλο Pillars of Eternity II: Deadfire έρχεται και σε άλλες δύο πλατφόρμες μέσα στον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορέσουν να υποδεχτούν το παιχνίδι σε PS4Xbox One και Nintendo Switch σε απλή και συλλεκτική έκδοση στις 28 Ιανουαρίου. Στα του gameplay, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν αλλαγές και βελτιώσεις, ενώ η διάρκειά του μπορεί να ξεπεράσει και τις 100 ώρες.
 

Warcraft III: Reforged (PC)
 

Video Duration
1:35


Ο Ιανουάριος κλείνει με ένα γνώριμο παιχνίδι, που θα μας έρθει μετά από μερικές καθυστερήσεις. Το Warcraft III Reforged αποτελεί την μοντέρνα εκδοχή του κλασικού videogame με μια σειρά από αλλαγές, που το κάνουν να ταιριάζει καλύτερα στο σήμερα του gaming. Η παραγωγή θα περιλαμβάνει 62 αποστολές και όσοι έχουν ζήσει την αρχική κυκλοφορία, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν για άλλη μια φορά από τις 28 Ιανουαρίου (ημερομηνία κυκλοφορίας) και έπειτα!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!