Sex Education Season 2: Έχουμε trailer!

Περίληψη: Το Sex Education Season 2 έρχεται στο Netflix στις 17 Ιανουαρίου! Μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από την ώρα που θα στηθούμε μπροστά σε laptop ή τηλεόραση, για να κάνουμε binge τα νέα επεισόδια!

Μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του 2019 στο Netflix ήταν, χωρίς αμφιβολία, το Sex Education. Μπορεί η ιδέα της σειράς να μην είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη (μια ομάδα εφήβων αντιμετωπίζει την... αδέξια φάση της ενηλικίωσης - με ό,τι αυτό συνεπάγεται) ωστόσο η προσέγγιση της ιστορίας και οι ερμηνείες κάνουν τη διαφορά.

Και, όπως έδειξαν οι αριθμοί του Netflix, δεν ήμασταν οι μόνοι που αγαπήσαμε την πρώτη σεζόν, καθώς η σειρά είχε εκατομμύρια προβολές. Τα οκτώ (8) επεισόδια του πρώτου κύκλου έφυγαν πολύ γρήγορα και μείναμε να ανυπομονούμε για το πότε θα έρθει ο επόμενος!

Video Duration
2:26


Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα, για να δούμε νέα επεισόδια. Το Netflix δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν, που θα αποτελείται και πάλι από οκτώ (8) επεισόδια. Το Sex Education Season 2, λοιπόν, έρχεται στο Netflix στις 17 Ιανουαρίου, οπότε μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από την ώρα που θα στηθούμε μπροστά από το laptop ή την τηλεόραση, για να κάνουμε binge τα νέα επεισόδια!

Τι είδαμε στο trailer, λοιπόν; Θα ξεκινήσουμε από το τέλος, όπου βλέπουμε τον Otis και την Maeve να αρχίζουν και πάλι την «επιχείρησή» τους. Μπορεί ο Otis να έχει σχέση και θα θέλει να αφήσει πίσω του την κλινική αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Είδαμε επίσης τη μητέρα του, η οποία, ως συνήθως, του προκαλεί μεγάλη αμηχανία με κάθε πιθανό τρόπο! Η σειρά θα αποκτήσει και νέους χαρακτήρες, καθώς στο λύκειο του Moordale φαίνεται πως πήρε μετεγγραφή ένας μαθητής από τη Γαλλία, που θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για αγόρια και κορίτσια, με τον Eric να φαίνεται πως θα τον κερδίσει!

Το πώς θα εξελιχθεί η νέα σχολική χρονιά για το Otis και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του Sex Education θα το δούμε πολύ σύντομα. Υπομονή μέχρι της 17 Ιανουαρίου!