Το Samsung Galaxy A51 έφτασε: Οι 4 κάμερες ακόμα πιο προσιτές!

Περίληψη: Το Samsung Galaxy A51 έφτασε στο Public και κερδίζει στα σημεία τους προκατόχους του! Κράτα σημειώσεις...

Μέσα στο 2019 η σειρά smartphone Galaxy A της Samsung αναγεννήθηκε. Κυκλοφόρησαν μοντέλα για κάθε απαίτηση και κάθε κατηγορία με τιμές πολύ ανταγωνιστικές. Το trend φαίνεται ότι θα συνεχιστεί δυναμικά και το 2020, καθώς το Samsung Galaxy A51, που έφτασε σήμερα στο Public, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συσκευή από τον προκάτοχό του!

Στη νέα συσκευή έχουμε λίγο μεγαλύτερη οθόνη (6,5’’) από το Samsung Galaxy A50 αλλά το ύψος είναι το ίδιο και το πλάτος μικρότερο. Αυτό σημαίνει πως τα bezel είναι ακόμα μικρότερα. Στο Galaxy A51 η selfie κάμερα έχει τοποθετηθεί εντός της AMOLED οθόνης. Ο αισθητήρας βρίσκεται στην κορυφή στο κέντρο και μπορεί να απαθανατίσει στιγμές σε ανάλυση 32MP. Μέσα στην οθόνη βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν γυρίσουμε το κινητό, θα δούμε πως στην «πλάτη» υπάρχουν 4 κάμερες! Η πρώτη -και κύρια- είναι ανάλυσης 48MP. Δίπλα της βρίσκεται ακόμα ένας αισθητήρας 12MP για ultra-wide λήψεις, μια κάμερα 5MP για κοντινές macro φωτογραφίες και ένας αισθητήρας βάθους 5MP, ο οποίος βοηθά καθοριστικά στα πορτραίτα.

Περνώντας στα ενδότερα της συσκευής, βρίσκουμε τον Exynos 9611 επεξεργαστή, ο οποίος αποτελείται από 8 πυρήνες. Οι 4 γρηγορότεροι τρέχουν στα 2,3GHz και οι 4 χαμηλής κατανάλωσης φτάνουν μέχρι και τα 1,7GHz. Ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος στα 10nm, όπως και ο Exynos 9610 του Galaxy A50. Τα χαρακτηριστικά συμπληρώνει η πολύ μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 4GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου -με δυνατότητα επέκτασης έως 512GB μέσω microSD- σίγουρα η μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση!

Εκτός των ανανεωμένων τεχνικών χαρακτηριστικών, το Galaxy A51 έρχεται και με... φρέσκο λογισμικό. Η νέα mid-range συσκευή της Samsung θα έχει προεγκατεστημένο το Android 10 μαζί με το One UI 2.0.

Το Samsung Galaxy A51 θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Public και στο public.gr. Δες και όλα τα υπόλοιπα smartphone της σειράς Galaxy A εδώ!

Video Duration
0:21