E3 2020: Ημέρες και ώρες για τα ψηφιακά events του καλοκαιριού!

Περίληψη: Μπορεί ο κορονοϊός να «χτύπησε» την Ε3 2020 αλλά όλες οι σημαντικές gaming ανακοινώσεις θε μεταδοθούν online. Κρατήστε σημειώσεις!

Έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που η ESA ανακοίνωσε την ακύρωση της E3 2020, για πρώτη φορά στα χρονικά του gaming event! Ο λόγος είναι προφανής, αφού ο κορονοϊός αναγκάζει την πολιτεία της California να απαγορεύσει όλες τις εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν κόσμο και έτσι φέτος δεν θα ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη του πλανήτη για να μάθουμε από πρώτο χέρι όλες τις εξελίξεις...

Αντικαθιστώντας, λοιπόν, την παρουσία των εταιρειών στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center, κάθε developer/publisher άρχισε να μιλάει για το πότε θα μάθουμε περισσότερα για τα μελλοντικά του σχέδια. Έτσι, συγκεντρώσαμε όλα όσα ξέρουμε για να ξέρετε πότε πρέπει να συντονιστείτε για να παρακολουθήσετε online όλες τις ανακοινώσεις!

Guerilla Collective
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: 20:00
Τι θα δούμε: Μια σειρά από ανακοινώσεις από διάφορα indie studios. Θα δούμε τις ανακοινώσεις από studios όπως η Larian (Baldur’s Gate 3), καθώς και μικρότερα.

Paradox Insider
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: 21:30
Τι θα δούμε: Όλα τα νέα games της Paradox που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες, όπως τα Crusader Kings 3, Empire of Sin και Vampire: The Masquerade Bloodlines 2.

PC Gaming Show 2020
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: 22:00
Τι θα δούμε: Όλες οι νέες και σημαντικές κυκλοφορίες του PC. Επιβεβαιωμένη παρουσία για τα Zombie Army 4: Dead War και Evil Genius 2: World Domination.

Video Duration
4:25


Future Games Show
Ημερομηνία: Κυριακή 7 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: 00:30
Τι θα δούμε: Event του GamesRadar με έμφαση στα τωρινά και μελλοντικά ΑΑΑ games για την τωρινή και επόμενη γενιά συστημάτων.

Cyberpunk 2077 Event
Ημερομηνία: Πέμπτη 12 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: Άγνωστο
Τι θα δούμε: Νέα για το Cyberpunk 2077 και κάποιο νέο επίσημο gameplay video από την CD Projekt RED.

EA Play 2020
Ημερομηνία: Παρασκευή 13 Ιουνίου
Ώρα Ελλάδος: 02:00
Τι θα δούμε: Όλες οι ανακοινώσεις για τα νέα games της EA που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες για τις τωρινές και επόμενες κονσόλες.

Video Duration
4:46


Ubisoft Forward
Ημερομηνία: Κυριακή 12 Ιουλίου
Ώρα Ελλάδος: 22:00
Τι θα δούμε: Σίγουρα περισσότερα για το Assassin’s Creed Valhalla, το Watch Dogs Legion και το Gods and Monsters, που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και σίγουρα κάτι για το Rainbow Six Quarantine. Οι πληροφορίες μας μας λένε, τέλος, πως θα μάθουμε περισσότερα και για κάποιο παλαιότερο παιχνίδι που επιστρέφει σε μορφή remake.

Για όλα τα νεότερα μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog!