Paper Mario: The Origami King / Ο Mario επιστρέφει το καλοκαίρι!

Περίληψη: Ο Super Mario επανέρχεται σε δύο διαστάσεις. Στο νέο παιχνίδι «Paper Mario: The Origami King» θα πρέπει να σώσει το Mushroom Kingdom από το να… διπλωθεί!

It's official: Το επόμενο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Super Mario έρχεται τον Ιούλιο. Η Nintendo ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού «Paper Mario: The Origami King», το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Ιουλίου στο Nintendo Switch. Αυτό είναι το πρώτο Paper Mario για το Switch αλλά και το πρώτο παιχνίδι με τον ιταλό υδραυλικό ως βασικό ήρωα, μετά το Super Mario Odyssey του 2017!

Video Duration
2:17


Η σειρά παιχνιδιών Paper Mario ξεφεύγει αρκετά από τα κλασικά Mario games. Η δράση περνάει σε δεύτερη μοίρα και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε τομείς όπως η πλοκή, ο διάλογος και το χιούμορ. Στα ίδια στοιχεία θα βασιστεί και το νέο παιχνίδι, μόνο που τώρα έχει αλλάξει λίγο η αισθητική και ο αντίπαλος. Ο δισδιάστατος Mario θα τα βάλει αυτή τη φορά με έναν νέο εχθρό, φτιαγμένο από Origami, ο οποίος θέλει να... διπλώσει όλο το βασίλειο. Σύμμαχός του, ποιος άλλος; Ο Bowser!

Στο trailer που ανέβασε η Nintendo φαίνεται ότι ο χειρισμός του χάρτινου Mario θα είναι ο κλασικός, με τρέξιμο και άλματα. Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού, όμως, θυμίζει περισσότερο RPG σε στυλ. Στο βίντεο βλέπουμε επίσης και μια άποψη από τα στοιχεία ανοικτού κόσμου του παιχνιδιού. Κάτι επίσης ενδιαφέρον κρύβεται στο τέλος του βίντεο, όπου ο Paper Mario φορά το κράνος της Samus από τη σειρά παιχνιδιών Metroid. Μήπως θέλησε η Nintendo να μας προϊδεάσει για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία στο Switch; Αυτό μένει να φανεί!

Εκείνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως ο Mario επιστρέφει το καλοκαίρι. Το Paper Mario θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, όπως είπαμε και παραπάνω, και θα γίνει το 6ο παιχνίδι που κυκλοφορεί στη σειρά αυτή. Η αρχή είχε γίνει το 2000 με την κυκλοφορία του πρώτου Paper Mario για το Nintendo 64. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι, μέχρι την ανακοίνωση του Paper Mario: The Origami King, ήταν το Paper Mario Color Splash για το Wii U.

Αν ανυπομονείς κι εσύ για το νέο παιχνίδι Mario, μπορείς να κάνεις την προπαραγγελία σου για το «Paper Mario: The Origami King» από σήμερα κιόλας, για να το έχεις στο Switch σου από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!