PS5 / Ο Miles Morales πρωταγωνιστεί στο επόμενο Spider-Man!

Περίληψη: Ο Spider-Man επιστρέφει στο PlayStation 5 και ο Peter Parker δίνει σκυτάλη στον Miles Morales, που θα είναι ο βασικός χαρακτήρας του επόμενου game.

Το The Future of Gaming event της Sony είχε πολλές αποκαλύψεις, με κυριότερη τον σχεδιασμό της νέας κονσόλας της εταιρίας. Το PlayStation 5 είναι όμως μόνο ένα κομμάτι της εξίσωσης, το άλλο είναι τα πολλά και σημαντικά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για την κονσόλα. Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε το sequel του Marvel's Spider-Man.

Στο νέο παιχνίδι πρωταγωνιστής θα είναι ο Miles Morales, ο οποίος διαδέχεται τον Peter Parker στον ρόλο του υπερήρωα-αράχνη. Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4, ο Miles εμφανίζεται ως χαρακτήρας προς το τέλος του παιχνιδιού. Στο επόμενο θα είναι ο βασικός ήρωας.

Video Duration
1:33


Το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά για το νέο παιχνίδι. Φαίνονται μόνο κάποιες από τις νέες δυνατότητες που θα έχει ο Spider-Man, με μια από αυτές να είναι το καμουφλάζ στη στολή του. Επίσης το gameplay φαίνεται πως θα περιλαμβάνει διαφορετικά καιρικά φαινόμενα και εναλλαγή μέρας με νύχτα.

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, όπως είναι το πλήρες όνομα του παιχνιδιού, θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 5. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο την εορταστική περίοδο του 2020, δηλαδή κοντά στο τέλος της χρονιάς, περίοδο που περιμένουμε και το λανσάρισμα της κονσόλας. Το νέο παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την Insomniac Games, η οποία έχει δημιουργήσει και τον πρώτο τίτλο.

Stay tuned στο Public Blog για ακόμα περισσότερα gaming news!