Galaxy Unpacked / Στις 5 Αυγούστου οι μεγάλες ανακοινώσεις της Samsung!

Περίληψη: Έφτασε η ώρα για την παρουσίαση νέων flagship συσκευών από τη Samsung. Τι να περιμένουμε στο Unpacked Event της 5ης Αυγούστου;

Πιστή στο... αυγουστιάτικο ραντεβού της με την τεχνολογική κοινότητα, η Samsung ανακοίνωσε το επόμενο Galaxy Unpacked event της. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου 2020, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας). Όπως γίνεται με όλα τα event αυτή την εποχή, το Unpacked του Αυγούστου θα είναι μόνο digital και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Και τώρα, που το event επιβεβαιώθηκε, η απορία είναι τι θα δούμε σε αυτό. Η πρόσκληση που ανέβασε η Samsung στο site της μας προϊδεάζει για ένα τουλάχιστον smartphone που θα παρουσιαστεί στις 5 Αυγούστου. Στην αρχή του βίντεο/πρόσκληση εμφανίζεται ένα πενάκι που μοιάζει με το S Pen. Μήπως να περιμένουμε τα νέα μοντέλα της σειράς Note;

Video Duration
0:16

Αν παρακολουθείς στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις, θα έχεις διαπιστώσει ότι τα τελευταία χρόνια η Samsung επιλέγει σταθερά την περίοδο του Αυγούστου για να ανακοινώσει τις νέες της ναυαρχίδες - και το 2020 μάλλον δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!

Οπότε εύλογα θα αναρωτιέσαι τι σχεδιάζει να παρουσιάσει στο ερχόμενο event. Χωρίς τίποτα να είναι επιβεβαιωμένο, δεν αποκλείεται να έχουμε την παρουσίαση νέων foldable smartphone. Το Samsung Galaxy Z Flip είναι αρκετά καινούργιο, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον αντικαταστάτη του Samsung Galaxy Fold!

Όλα αυτά είναι εικασίες προς το παρόν. Για να δεις αν θα επιβεβαιωθούν, μείνε συντονισμένος στο Public Blog. Μένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την παρουσίαση των επόμενων Samsung flagship συσκευών. Όταν ανακοινωθούν, θα μάθεις τα πάντα για αυτές από εδώ!