Μικροί αναγνώστες: Τα βιβλία των διακοπών τους!

Περίληψη: Τώρα, που τα παιδιά θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, η μέρα τους μπορεί να γεμίσει με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ξεκινάμε από τα βιβλία!

Κάθε φορά που οι διακοπές του καλοκαιριού πλησιάζουν, τα παιδιά ένα και μόνο πράγμα έχουν στο μυαλό τους: παιχνίδι, παιχνίδι, παιχνίδι. Και μάλλον αυτός είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους: με ευχάριστα αλλά εποικοδομητικά «εργαλεία», όπως είναι τα βιβλία δραστηριοτήτων, που ψυχαγωγούν, ανοίγουν ορίζοντες και κινητοποιούν τη νοημοσύνη τους!

Πριν φύγετε για διακοπές, λοιπόν, βάλτε στο σακίδιό τους τα «Παιχνίδια αντι-βαρεμάρας για το ταξίδι» και όλα θα γίνουν πιο διασκεδαστικά! Για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας τα βιβλία δραστηριοτήτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν παίζοντας. Το βιβλίο «80 μέρες διακοπές για παιδιά προσχολικής ηλικίας» διαθέτει ανεξάντλητο υλικό για πολλές ημέρες ξεκούρασης ενώ η «Ατελείωτη διασκέδαση στις διακοπές» βοηθά τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες παίζοντας!

Τα παιδιά που ολοκλήρωσαν φέτος το Νηπιαγωγείο μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις για το περιβάλλον, να εξασκηθούν στα γράμματα, τους αριθμούς, την ανάγνωση περνώντας ευχάριστες ώρες με το βιβλίο «Γίνε ξεφτέρι και το καλοκαίρι». Τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, που μόλις τελείωσαν την πρώτη τους χρονιά στο Δημοτικό, ήρθε η ώρα να κάνουν «Καλοκαιρινές βουτιές στη γνώση». Για διακοπές φεύγει και η αγαπημένη Πέππα το γουρουνάκι. Στο «Πάμε διακοπές» θα επισκεφθεί την Ιταλία, μαζί με την οικογένειά της!

Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία τα παιδιά να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στα Αγγλικά με ξενόγλωσσα βιβλία δραστηριοτήτων. Όπως, για παράδειγμα, με το βιβλίο «Lots of Things for Little Children to do on a Journey», το «Little Children's Holiday Activity Book» και το «Wipe-Clean Summer Activities». Στο τελευταίο βιβλίο, μάλιστα, μπορούν να επιστρέψουν όσες φορές θέλουν στις αγαπημένες τους δραστηριότητες, καθώς οι σελίδες σβήνονται και ξαναγράφονται πανεύκολα!

Για τα μικρά παιδιά που έχουν αδυναμία στα ζώα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το βιβλίο «Zoo Play Pad»: γεμάτο με δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα με τον ζωολογικό κήπο. Τα ζώα μπορεί να είναι και... μαγικά, όπως εκείνα του βιβλίου «Little Children's Unicorns Pad», το οποίο έχει πιο παραμυθένιες δραστηριότητες. Κλείνοντας, τα παιδιά μπορούν να δώσουν καλοκαιρινή όψη σε ό,τι τους αρέσει, με τα αυτοκόλλητα του βιβλίου «Sparkly Summer Sticker Book»!

Πριν ξεκινήσουν οι φετινές σας διακοπές, μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημα Public ή το public.gr επιβάλλεται, για να βρείτε το πιο ζωηρό και χρήσιμο βιβλίο δραστηριοτήτων!