Making The Witcher / Δες πώς γυρίστηκε η σειρά!

Περίληψη: Ανυπομονείς για την επόμενη σεζόν του The Witcher; Μέχρι την πρεμιέρα της, το Netflix αποφάσισε να κρατήσει το ενδιαφέρον των fans στα ύψη με ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο backstage και συνεντεύξεις των συντελεστών!

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 2019 είναι αναμφίβολα το The Witcher του Netflix. Η σειρά φαντασίας, που βασίζεται στα αντίστοιχα βιβλία του πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski, διαδραματίζεται σε έναν μυθικό μεσαιωνικό κόσμο. Πρωταγωνιστής είναι ο Geralt της Rivia, ένας γητευτής ή Witcher. Τον ρόλο αυτό υποδύεται ο Henry Cavill, γνωστός και από τις ταινίες Superman.

Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία ξεκίνησαν να προβάλλονται τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς. Πριν ακόμα γίνουν διαθέσιμα στη streaming πλατφόρμα, το Netflix είχε ήδη πειστεί για την επιτυχία της σειράς και είχε ανακοινώσει πως θα ακολουθήσει δεύτερη σεζόν.

Video Duration
1:14


Όσο, λοιπόν, περιμένουμε για την επόμενη σεζόν, το Netflix αποφάσισε να μας κρατήσει στο... κλίμα, δείχνοντάς μας τι συνέβη πίσω από τις κάμερες κατά τα γυρίσματα της σειράς. Στον κατάλογο της πλατφόρμας θα βρεις το ντοκιμαντέρ Making The Witcher, το οποίο, εκτός από τη backstage προοπτική που προσφέρει, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με ηθοποιούς και συντελεστές.

Οι άνθρωποι που δούλεψαν πάνω στην πρώτη σεζόν του The Witcher μας εξηγούν πώς δημιούργησαν το θεαματικό αποτέλεσμα που είδαμε στην οθόνη ενώ ο Henry Cavill μας εξηγεί ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να ενσαρκώσει το ρόλο του Geralt. Στο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε επίσης και κάποια από τα οπτικά εφέ που χρησιμοποίησε η παραγωγή, τα οποία δεν είναι όσο CGI μπορεί να φαντάζεσαι. Για μια πιο... αναλυτική ματιά πίσω από τη σειρά μη μένεις στο trailer, το ντοκιμαντέρ Making The Witcher είναι ήδη διαθέσιμο για streaming στο Netflix.